Når lauget

Når ble Grêmio en av de største klubbene i Brasil?

Grêmio fotball Porto Alegense, bedre kjent som Grêmio, er en av de mest tradisjonelle og seirende fotballklubber i Brasil. Klubben ble grunnlagt 15. september 1903, og har en rik og prestasjonshistorie.

Historien til Grêmio

Grêmio ble grunnlagt av en gruppe unge studenter fra byen Porto Alegre, Rio Grande do Sul. Fra begynnelsen har klubben stått ut for sin lidenskap og dedikasjon til fotball.

I 1909 vant Grêmio sin første statstittel, Citadino Championship of Porto Alegre. Derfra begynte klubben å konsolidere seg som en kraft av Gaucho -fotball.

På 1980 -tallet levde Grêmio sin periode med største herlighet. Under kommando av trener Renato Gaúcho vant klubben Copa Libertadores de America i 1983, og beseiret Peñarol i finalen. Samme år vant Grêmio også det brasilianske mesterskapet.

Hovedprestasjonene til Grêmio

 1. Copa Libertadores of America: 1983, 1995
 2. Brazilian Championship: 1981, 1996
 3. Brasil Cup: 1989, 1994, 1997, 2001, 2016
 4. South American Recopa: 1996, 2018
 5. South American Cup: 2017
 6. Grêmio har også flere statstitler, som den største Gaucho -mesteren, og har deltatt i flere utgaver av FIFA Club World Cup.

  Nysgjerrighet: Grêmio er kjent som “Immortal Tricolor” på grunn av sin historie med å overvinne og prestasjoner.

  grêmio i disse dager

  For øyeblikket er Grêmio fortsatt en av hovedklubbene i brasiliansk fotball. Med en lidenskapelig mengde og en kvalitetsrollebesetning leter klubben fremdeles etter nye prestasjoner.

  Grêmio er også kjent for sin basestruktur, som har avslørt flere talentfulle spillere gjennom årene. I tillegg har klubben en av de beste arenaene i landet, Grêmio Arena, innviet i 2012.

  Med en suksesshistorie og en trofast publikum, leter Grêmio fremdeles etter nye titler og opprettholder sin plass blant de største klubbene i Brasil.

  besøk det offisielle nettstedet til guild