Når Guarani spiller

Når Guarani spiller: The Passion for Football and the Clubs History

Historien til Guarani

Guarani Futebol Clube er en av de mest tradisjonelle klubbene innen brasiliansk fotball. Bugre ble grunnlagt i 1911, i Campinas, São Paulo, Bugre, som det er kjærlig kalt av fansen, har en rik og full av prestasjoner.

Med et lidenskapelig og trofast publikum har Guarani spilt flere viktige konkurranser, som det brasilianske mesterskapet, den brasilianske cup og Paulista Championship. Klubben hadde også internasjonale fremtredende øyeblikk, og deltok i Copa Libertadores de America og den søramerikanske cupen.

Guarani -spill

Guarani -spill venter alltid med mye forventning fra fans. Med hver kamp fyller prinsessens gyldne øreringstadion, Bugre’s House, med følelser og vibrasjoner.

Klubben bestrider for tiden serie B i det brasilianske mesterskapet, og søker retur til eliten av nasjonal fotball. I tillegg deltar Guarani også i Paulista Championship, hvor han står overfor store lag fra delstaten São Paulo.

Lidenskapen til cheerleader

Guarani -fans er kjent for sin lidenskap og ubetingede støtte til klubben. Med hvert spill samles fansen på tribunen for å synge, vibrere og oppmuntre spillere.

De mest slående øyeblikkene i klubbens historie feires av fansen, noe som holder liv i minnet om prestasjonene og avguder som har gått gjennom Guarani gjennom årene.

Guaranis prestasjoner

Gjennom sin historie har Guarani vunnet flere viktige titler. Klubben var brasiliansk mester i 1978, i en minneverdig kampanje som var markert i historien til brasiliansk fotball.

I tillegg vant Bugre også Paulista Championship i 1978 og Silver Cup, forløperen til det brasilianske mesterskapet, i 1981.

fremtiden til Guarani

Guarani leter fortsatt etter nye prestasjoner og en retur til eliten av brasiliansk fotball. Med profesjonell ledelse og en engasjert rollebesetning jobber klubben for å styrke strukturen og sikre en lovende fremtid.

De stadig -presenterte og lidenskapelige fansen, er en nøkkelspiller i denne prosessen, og støtter laget i øyeblikk av seier og også i utfordringene som vises gjennom reisen.

Referanser:

 1. guarani futebol offisielt nettsted
 2. fri

 3. Interiørfotball – Guarani
 4. Guarani Futebol Clube er en av de mest tradisjonelle klubbene i brasiliansk fotball, med en rik historie og full av prestasjoner.

  Lær mer om Guarani Futebol Clube:

  Se hva fans sier om Guarani:

  • “Guarani er min lidenskap siden jeg var barn. Jeg vil alltid være sammen med Bugre!” – João Silva
  • “Stolt av å heie på Guarani. La oss se etter nye prestasjoner!” – Maria Santos
  • “Guarani er tradisjon, rase og kjærlighet. Ingenting sammenligner med å være en Bugrin!” – Pedro Oliveira

  Guarani Futebol Clube er en av de mest tradisjonelle klubbene i brasiliansk fotball, med en rik historie full av prestasjoner. Fansen er kjent for sin lidenskap og ubetingede støtte til klubben.


  Princess Gold Earring Stadium

  ofte spurte Guarani:

  • Da Guarani ble grunnlagt? Guarani ble grunnlagt i 1911.
  • Hvor mange brasilianske titler Guarani har? Guarani har en brasiliansk tittel, vunnet i 1978.
  • Hva er Guarani stadion? Guarani stadion er prinsessens gullørring.

  Finn Guarani Stadium: