Hvor gammel Google har

Hvor gammel er Google?

Google er et av de mest kjente og mest innflytelsesrike selskapene i teknologiens verden. Selskapet ble grunnlagt av Larry Page og Sergey Brin, og ble offisielt opprettet 4. september 1998. Derfor er Google for tiden over 23 år gammel.

Google -historien

Google startet som et doktorgradsforskningsprosjekt av Larry Page og Sergey Brin mens han studerte ved Stanford University. De utviklet en revolusjonerende søkealgoritme, kjent som PageRank, som klassifiserte forskningsresultater basert på relevansen av nettstedene.

I 1998 bestemte Page og Brin seg for å finne Google Inc. og lanserte Googles første søkemotor. Suksessen var øyeblikkelig, og Google ble raskt den viktigste søkemotoren.

Google vekst

Gjennom årene har Google utvidet sine tjenester og produkter utover websøk. Selskapet lanserte Gmail, Google Maps, Google Drive, YouTube og mange andre populære tjenester.

Google har også kjøpt flere andre selskaper, for eksempel Android Inc., ansvarlig for det mest brukte mobile operativsystemet i verden, Android.

innflytelsen fra Google

Google har blitt et av de mest verdifulle og innflytelsesrike selskapene i verden. I tillegg til søket og produkttjenestene, er selskapet også involvert i avanserte forskningsprosjekter, for eksempel utvikling av autonome biler og kunstig intelligens.

Google er også kjent for sin unike bedriftskultur, med fargerike kontorer og avslappede arbeidsplasser. Selskapet er ofte klassifisert som et av de beste stedene å jobbe.

Google og personvern

Selv om Google har gitt mange fordeler i folks liv, vekket også bekymring for personvern og datainnsamling. Som et selskap som tar for seg en enorm mengde personlig informasjon, har Google vært gjenstand for kritikk og debatter om hvordan du kan beskytte brukerens personvern.

 1. Google og konkurranse
 2. Google har møtt flere antitrustundersøkelser i forskjellige land på grunn av sitt domene i det elektroniske søk- og reklamemarkedet. Selskapet har blitt beskyldt for anti -spesifikk praksis og for å skade konkurransen.
 3. Til tross for kritikk, er Google fortsatt et av de mektigste og innovative selskapene i teknologiverdenen. Dets innvirkning på måten vi bruker Internett og tilgangsinformasjon er ubestridelig.
 4. år
  hendelse
  1998 Google Inc.

  Foundation
  2004 gmail lansering 2005 YouTube -anskaffelse 2008 Google Chrome -lansering 2015 Opprettelse av Alphabet Inc., Googles morselskap

  Besøk det offisielle Google -nettstedet

  Kilde: https://www.google.com/about/