Hvor gammel Harry Kane har

Harry Kane: Karrieren til en av de største scorerne av fotball

Introduksjon

Harry Kane er en av de mest talentfulle og anerkjente spillerne av nåværende fotball. Han ble født 28. juli 1993, i England, og skilte seg ut som spiss og ble en av de viktigste scorerne i sportenes historie. I denne bloggen vil vi utforske Kanes karriere, hans gjerninger og prestasjoner, samt svare på spørsmålet: hvor gammel er han for tiden?

karriere start

Kane begynte sin karriere i Tottenham Hotspur -basekategorier, en av Englands hovedklubber. Etter å ha stått ut i de lavere kategoriene, ble han forfremmet til førstelaget i 2009. Imidlertid ble hans første år som profesjonell merket på lån til mindre klubber som Leyton Orient, Millwall og Norwich City.

stiger på Tottenham

I 2014 hadde Kane endelig sin store mulighet på Tottenham. Han scoret sitt første mål for laget i en kamp mot Hull City, og derfra sluttet ikke lenger å svinge garnene. Hans evne som etterbehandler og hans evne til å score mål på forskjellige måter har gjort ham til et nøkkelstykke i teamet.

Individuelle prestasjoner

Gjennom hele karrieren har Kane samlet flere individuelle prestasjoner. Han var toppscorer for Premier League ved to anledninger, i sesongene 2015/2016 og 2016/2017. I tillegg ble han valgt til Premier League Month -spiller ved seks anledninger, og viste sin konsistens og kvalitet over årstidene.

engelsk utvalg

Kane hadde også stor prominens i det engelske teamet. Han debuterte i 2015 og ble siden lagkaptein. Deltok i viktige konkurranser, for eksempel verdensmesterskapet i 2018, der han var turneringens toppscorer og hjalp England med å nå semifinalen.

Hvor gammel Harry Kane er for øyeblikket?

Harry Kane ble født 28. juli 1993, noe som betyr at han for tiden er 28 år gammel.

konklusjon

Harry Kane er en av de største scorerne av nåværende fotball, med en karriere full av imponerende prestasjoner og prestasjoner. Hans evne som etterbehandler og hans lederegenskap gjør ham til en unik spiller. Som 28 -åring har Kane fremdeles mye å tilby sporten og vil helt sikkert fortsette å markere navnet sitt i fotballens historie.

Scroll to Top