Hva er verdien av barselhjelpen

Hva er verdien av barselskap?

Maternity Aid er en fordel som er betalt til kvinner som nettopp har født eller adoptert et barn. Den tar sikte på å sikre en minimumsinntekt for moren i perioden hun trenger å komme seg bort fra jobb for å ta vare på babyen.

For å kjenne verdien av barselhjelp, er det nødvendig å ta hensyn til noen faktorer, for eksempel typen ansettelsesforhold til moren og hennes godtgjørelse. Fordelen kan betales av INSS (National Institute of Social Security) eller av selskapet der kvinner jobber.

InsS Maternity Assistance

Når det gjelder barselstøtte betalt av INSS, beregnes beløpet basert på gjennomsnittet av de 12 siste bidragene fra moren. Fordelen kan variere fra en minstelønn til taket som er fastsatt av Social Security.

For øyeblikket er minstelønnen i Brasil $ 1100,00. Derfor er minimumsverdien for barselhjelp $ 1100,00. Social Security -taket er $ 6.433,57, dvs. det maksimale barselhjelpen er $ 6.433,57.

barselhjelp av selskapet

Noen selskaper tilbyr fordelen av barselskap direkte til sine ansatte. I dette tilfellet kan verdien variere i henhold til selskapets policy og stillingen som moren har.

Det er viktig å merke seg at alle kvinner har rett til å motta fordelen, forutsatt at de oppfyller kravene som er fastsatt i lovgivningen.

  1. Krav for å motta barselhjelp:
  2. være forsikret fra INSS;
  3. Etter å ha bidratt til trygd i minst 10 måneder;
  4. Vær borte fra jobb på grunn av morsrollen eller adopsjon;
  5. presentere nødvendig dokumentasjon.
  6. Det er viktig å fremheve at barselhjelp er en rettighet garantert ved lov og alle kvinner som passer til kravene har rett til å motta fordelen. Hvis det er noen vanskeligheter eller negativt fra INSS eller selskapet, anbefales det å søke juridisk rådgivning for å garantere dine rettigheter.

    Jeg håper denne artikkelen har avklart tvilen din om verdien av barselhjelp. Hvis du har flere spørsmål eller vil vite mer om det, legg igjen en kommentar nedenfor.

Scroll to Top