Hva er verdien av Aida Brasil

Hva er verdien av bistands Brasil?

Aid Brasil er et sosialt program fra den brasilianske regjeringen som tar sikte på å hjelpe familier i sosialt sårbare situasjoner. Det ble opprettet for å erstatte det tidligere Bolsa Familia -programmet, for å utvide sosial beskyttelse og fremme produktiv inkludering av mottakerfamilier.

Hvordan hjelper Brasil?

Brasil -bistand er beregnet på familier med lav inntekt, som faller inn under kriteriene som er opprettet av regjeringen. Fordelverdien varierer i henhold til familiesammensetning, dvs. antall mennesker som bor i samme bolig.

Programmet sørger for betaling av forskjellige typer fordeler, for eksempel:

 1. Citizen Child Assistance: Beregnet for familier med barn fra 0 til 36 måneder;
 2. Skoleidrettshjelp: beregnet på familier med barn og unge fra 6 til 17 år som er påmeldt skolens sportsaktiviteter;
 3. Rural produktiv inkluderingshjelp: beregnet på familier som bor i landlige områder og utvikler produktive aktiviteter;
 4. Tidlig barndomshjelp: beregnet på familier med barn fra 0 til 48 måneder;
 5. Familiesammensetningshjelp: beregnet på familier som har gravide, sykepleie (ammende kvinner) og barn fra 0 til 48 måneder;
 6. Bistand å overvinne ekstrem fattigdom: beregnet for familier i ekstrem fattigdom.
 7. Hvordan be om hjelp Brasil?

  For å be om hjelp Brasil, må du være registrert i det eneste registeret for sosiale programmer fra den føderale regjeringen (Cadúnico). I tillegg er det nødvendig å oppfylle inntektskriteriene som er fastsatt av programmet.

  Etter registrering hos Cadúnico vil regjeringen foreta en analyse av dataene, og hvis familien faller inn i kriteriene, vil bli inkludert i programmet og vil motta fordelen.

  Ytterligere fordeler med Brasil Aid

  I tillegg til de økonomiske fordelene, tilbyr Aid Brasil også andre former for støtte til mottakerfamilier. Blant dem, skiller seg ut:

  • Utdanning: Insentiv for skoledeltakelse og støtte til grunnutdanning;
  • Helse: Overvåking av barneutvikling og tilgang til helsetjenester;
  • Produktiv inkludering: Oppmuntrende entreprenørskap og profesjonell opplæring;
  • Boliger: tilgang til forbedringsprogrammer for boligforhold;
  • Kultur: Incentiv til å delta i kultur- og sportsaktiviteter.

  Aid Brasil søker dermed å fremme sosial inkludering og utvikling av mottakerfamilier, gjennom integrerte handlinger innen utdanning, helse, arbeid og sosialhjelp.

  konklusjon

  Aid Brasil er et sosialt program fra den brasilianske regjeringen som tar sikte på å hjelpe familier i sosialt sårbare situasjoner. Det gir økonomiske fordeler og støtte på forskjellige områder for å fremme sosial inkludering og utvikling av mottakerfamilier.

  For å be om Brasil Aid, er det nødvendig å bli registrert i Cadúnico og oppfylle inntektskriteriene som er fastsatt av programmet. Det er viktig å merke seg at fordelverdien varierer i henhold til familiesammensetning.

  Derfor er Brasil Aid et viktig regjeringsinitiativ for å bekjempe fattigdom og fremme sosial likhet i landet.

Scroll to Top