Hva er verdien av satsen for å ta passet

Hvordan ta passet: hastighet og prosedyrer

Hvis du planlegger en internasjonal tur, er en av de første tingene du trenger å gjøre å ta passet ditt. Passet er et essensielt identifikasjonsdokument for å reise utenfor landet, og utstedes av det føderale politiet.

Prosedyrer for å ta passet

For å ta passet, må du følge noen prosedyrer. Først er det nødvendig å fylle ut forespørselsskjemaet på det føderale politiets nettsted. Da må du betale passutslippsavgift, som for øyeblikket er $ 257,25.

Etter betaling av gebyret er det nødvendig å planlegge en tid for personlig å delta på en føderal politistasjon. Under tjenesten må du presentere de nødvendige dokumentene, for eksempel ID, CPF, Bevis på bosted, blant andre.

Rate for å ta passet

Satsen for å ta passet er $ 257,25. Dette beløpet må betales før planen er ansikt til å -face -tjenesten til det føderale politiet. Det er viktig at denne satsen kan endre seg over tid, så det er alltid bra å sjekke den oppdaterte verdien på det føderale politiets offisielle nettsted.

Dokumenter som kreves for å ta passet

I tillegg til betaling av gebyret, må du presentere noen dokumenter for å ta passet. De nødvendige dokumentene er:

  1. Original RG
  2. Original CPF
  3. Bevis på bosted
  4. Velgertittel
  5. Bevis for valgutladning
  6. Tidligere pass (hvis du allerede har)
  7. Dette er bare noen av de nødvendige dokumentene. Det er viktig å konsultere det føderale politiets nettsted for å få den fulle og oppdaterte listen over nødvendige dokumenter.

    konklusjon

    Å ta passet er en essensiell prosess for de som ønsker å reise utenfor landet. I tillegg til de nødvendige dokumentene, er det viktig å være klar over passutstedelsesgraden, som for øyeblikket er $ 257,25. Sørg for å følge alle prosedyrer riktig og god tur!

Scroll to Top