Hva er verdien av Selic i dag

Hva er verdien av Selic i dag?

Selic -rate er en av hovedindikatorene i den brasilianske økonomien. Det brukes som en referanse for forskjellige økonomiske virksomheter, for eksempel lån, finansiering og investeringer. Derfor er det viktig å alltid være oppdatert om sin nåværende verdi.

Hva er SELIC -hastigheten?

SELIC -renten, eller spesialsystemet for avvikling og varetekt, er den grunnleggende renten for den brasilianske økonomien. Det er definert av Central Bank of Brasil Monetary Policy Committee (Copom) og fungerer som en referanse for andre renter som er praktisert i landet.

Hvordan er SELIC -hastigheten definert?

SELIC -rate er definert av Copom i periodiske møter, som oppstår hver 45. dag. Under disse møtene analyserer medlemmer av komiteen forskjellige økonomiske indikatorer, for eksempel inflasjon, BNP -vekst og internasjonalt scenario, for å ta avgjørelsen om renten.

For øyeblikket er SELIC -rate 2,00% per år.

Det er viktig å merke seg at SELIC -rate kan variere over tid, i henhold til landets økonomiske forhold. Derfor er det viktig å følge nyhetene og oppdateringene om SELIC -frekvensen for å ta mer selvsikre økonomiske beslutninger.

  1. Effekt av SELIC rate på økonomien
  2. Hvordan investere med Selic Low Rate
  3. Investeringsalternativer med Selic i lavt
  4. data
    selic -verdi
    01/01/2021 2,00% 01/02/2021 2,00% 01/03/2021 2,00%

Scroll to Top