Hva var verdensmesterskapet i 2018

Hva var verdensmesterskapet i 2018?

Verdensmesterskapet i 2018 ble holdt i Russland og var mester i Frankrike. Det franske laget vant tittelen ved å slå Kroatia 4-2 i finalen, som fant sted 15. juli 2018, på Luzhniki Stadium i Moskva.

Hvordan kom Frankrike til tittelen?

Det franske laget hadde en solid kampanje gjennom hele turneringen. I gruppe C møtte Frankrike Australia, Peru og Danmark. Laget vant to kamper og bandt en, og sikret gruppens første sted.

I runden av 16 møtte Frankrike Argentina og vant 4-3 i et spennende spill. I kvartfinalen møtte laget Uruguay og vant 2-0. I semifinalen møtte Frankrike Belgia og vant 1-0, og sikret sin plass i den store finalen.

Høydepunkt for franske spillere

Det franske laget inneholdt flere fremtredende spillere gjennom verdensmesterskapet i 2018. Blant dem kan vi nevne den unge spissen Kylian Mbappé, som var en av turneringens avsløringer og scoret 4 mål gjennom hele konkurransen. P>

En annen viktig spiller var Antoine Griezmann, som scoret 4 mål og ga 2 assists. Midtbanespiller Paul Pogba hadde også en fremtredende forestilling, samt keeper Hugo Lloris, som gjorde viktige forsvar gjennom hele turneringen.

Andre høydepunkter i verdensmesterskapet i 2018

VM 2018 hadde også andre høydepunkter foruten det franske laget. Kroatia, løper, hadde en historisk kampanje, og nådde finalen for første gang i sin historie.

I tillegg ble spillere som Luka Modric fra Kroatia og Harry Kane fra England tildelt de beste spillerne i turneringen. Belgia hadde også en fremtredende kampanje, og endte på tredjeplass.

konklusjon

VM 2018 ble preget av det franske laget, som ble mester ved å slå Kroatia i finalen. Turneringen hadde også andre høydepunkter, som Kroatias historiske kampanje og utførelsen av spillere som Mbappé, Griezmann og Modric.

Scroll to Top