Hvilket stadion vil være Corinthians -spillet

Corinthians Stadium: Hvor blir neste kamp?

Hvis du er en Corinthians -fan og gleder deg til hvor hjertet ditt blir neste spill, kom du til rett sted! I denne bloggen vil vi fortelle deg alt om Corinthians stadion og hvor de neste kampene blir holdt.

Korinterstadion: Arena Corinthians

Korinthians Stadium, offisielt kjent som Arena Corinthians, er en av hovedstadiene i brasiliansk fotball. Stadionet ble åpnet i 2014, og ble bygget spesielt for å være vertskap for åpningen av FIFA -VM i Brasil.

Arena Corinthians ligger i byen São Paulo, mer presist i nabolaget i Itaquera. Med kapasitet for over 49 000 fans, er stadion kjent for sin moderne og imponerende arkitektur.

Neste Korinthians -spill på Arena Corinthians

Hvis du lurer på hva som blir det neste Korinthians -spillet på Corinthians Arena, har vi svaret til deg! Sjekk ut bordet med de neste Corinthians -spillene:

data
tid
motstander
konkurranse
01/01/2022 19.00 Palmeiras brasiliansk mesterskap 10/01/2022 21:30 Santos Paulista Championship 20/01/2022 20.00 flamengo Copa Libertadores

Dette er bare noen av spillene som vil bli spilt på Corinthians Arena de kommende månedene. Følg med på teamets bord, slik at du ikke går glipp av noen kamp!

klikk her For mer informasjon om Corinthians -spill og hvordan du kjøper billetter.
Scroll to Top