Hva er premien til Mega Seine da Virada

Mega Sena Da Virada Award

Mega Sena da Virada er en av årets mest etterlengtede trekninger, da den tilbyr en millionærpris til gambleren som traff de seks dusin tegnet. Verdien av prisen varierer med hver utgave, da den akkumuleres gjennom året med en del av innsatsen som er gjort i de vanlige konkurransene til Mega Sena.

Hvordan fungerer Virada Mega Sena -prisen?

Mega Sena DA Virada -prisen dannes av en prosentandel av beløpet som er samlet inn fra spillene som er gjort gjennom året. Med hver vanlig konkurranse av Mega Sena er en del av beløpet som er samlet inn ment for Virada -prisen, noe som gjør at beløpet akkumuleres og blir økende.

I tillegg, hvis det ikke er noen treff av de seks dusin trukket, akkumuleres ikke prisen for den neste Mega Sena Regular Contest. Det er utelukkende ment for Mega Seine of Virada, som garanterer en enda mer attraktiv verdi for spillere.

Hvordan satse jeg på Mega Seine av svingen?

For å satse på Mega Seine of the Turn, må du følge de samme reglene som vanlige Mega Sena -konkurranser. Gambleren må velge mellom 6 til 15 tall, fra de 60 som er tilgjengelige på rattet, og håper at titallene deres er trukket.

I tillegg er det mulig å øke sjansene for å vinne ved å velge multiple Bet, som lar deg merke dusinvis mer på rattet. BET -verdien øker imidlertid også proporsjonalt.

  1. Velg 6 til 15 tall på rattet;
  2. Fyll rattet riktig;
  3. Gå til et autorisert lotterihus;
  4. Betal verdien av innsatsen;
  5. Hold bevis på innsats;
  6. Jubel til å være en av vinnerne!
  7. Når blir det neste trekning av Mega Seine av Virada?

    Mega Sena da Virada -trekningen skjer alltid 31. desember, Eva of the New Year. Derfor vil neste trekning av Mega Sena da Virada være 31. desember i år.

    Vær oppmerksom på stengetidene for spillene, da de kan variere i henhold til lotteriet eller det elektroniske spillsiden. Sørg for å gjøre ditt siste øyeblikks spill!

    Hvordan motta Virada Mega Sena -prisen?

    For å motta Virada Mega Sena -prisen, er det nødvendig å delta på et Caixa Econômica Federal Agency, hvis beløpet er over R $ 1.903.98. Lavere verdier kan fjernes i et hvilket som helst lotteri.

    Det er viktig å presentere prisen -vinnende billett, sammen med en foto -ID og CPF. Prisen vil bli betalt kontant eller ved bankoverføring, i henhold til vinnerens preferanse.

    Husk å sjekke ut trekkresultatet og lagre den prisbelønte billetten på et trygt sted. Ikke gå glipp av sjansen til å bli millionær i Mega Seine av Virada!

Scroll to Top