Hva er Copa 22 -albumprisen

Hva er prisen for Copa 22?

VM er et av de mest etterlengtede sportsbegivenhetene i verden, og en av de mest populære varene blant fotballfans er det offisielle figuralbumet. Copa 22 -albumet lover å gi mye følelser og moro til samlerne, men vet du hva prisen som ble tilbudt de som fullfører albumet?

Dessverre er det ingen offisiell premie som FIFA eller Panini, selskapet som er ansvarlig for å produsere albumet. I motsetning til noen tidligere utgaver, for eksempel verdensmesterskapet i 2014, der det var mulig å endre et komplett album for spill for spillene, har COPA 22 ikke en spesifikk pris.

Dette betyr imidlertid ikke at fullfører albumet ikke har sine fordeler. For lidenskapelige samlere er prisen den personlige tilfredsheten med å ha alle klistremerker og kunne beundre hele albumet. I tillegg er det å skifte klistremerker med venner og andre samlere også en form for samhandling og moro.

Det er viktig å huske at VM -albumet er et produkt av underholdning og samling, og hovedmålet er å gi øyeblikk av moro og nostalgi for fotballfans. Derfor er prisen i opplevelsen av å samle, endre og fullføre albumet, ikke nødvendigvis i en materiell belønning.

Så hvis du er en fotballelsker og gleder deg til å samle Copa 22 -albumet, benytter du anledningen til å ha det gøy, samhandle med andre samlere og gjenoppleve følelsen av verdens største sportsbegivenhet!

Scroll to Top