Hvordan bruke Brastemp 12 kg vaskemaskin

hvordan bruke Brastemp 12 kg vaskemaskin

Å ha en hjemmevaskemaskin gjør livene våre mye, ikke sant? Og Brastemp er et av de mest kjente og pålitelige merkene når det gjelder apparater. I denne bloggen vil vi lære deg trinn for trinn hvordan du bruker 12 kg Brastemp vaskemaskin, slik at du kan få mest mulig ut av funksjonene dine.

Trinn 1: Bli kjent med vaskeprogrammene

BRASTEMP 12 kg vaskemaskin har flere vaskeprogrammer, hver egnet for forskjellige typer vev og skittnivåer. Før du begynner å vaske klærne, er det viktig å kjenne hver enkelt. Noen eksempler på vanlige programmer er: delikate, raske, tunge flekker, blant andre. Se brukerhåndboken for mer informasjon om hvert program.

Trinn 2: Separate klær

Før du legger klærne på maskinen, er det viktig å skille dem i henhold til fargene og typene stoff. På denne måten forhindrer du at deler flekker eller ødelegger under vasking. Skill de hvite klærne fra de fargerike og også de delikate bitene av de tyngste.

Trinn 3: Sett klærne på maskinen

Nå er det på tide å legge klærne på vaskemaskinen. Åpne lokket eller maskindøren og legg bitene en etter en, og fordel dem jevnt. Unngå å overbelaste maskinen, da dette kan kompromittere vaskeresultatet og til og med skade enheten.

Trinn 4: Tilsett såpe og mykner

Etter å ha lagt klærne på maskinen, er det på tide å legge til såpen og mykneren. Sjekk den anbefalte mengden av hvert produkt i henhold til maskinens kapasitet og klærnivået. Generelt har maskinen spesifikke rom for såpe og mykneren, så bare dump dem på de indikerte stedene.

Trinn 5: Velg vaskeprogrammet

Nå er det på tide å velge ønsket vaskeprogram. Bruk maskinkontrollpanelet til å velge riktig program for klærne dine. Husk å vurdere typen stoff og skittnivået på delene. I tillegg kan du også justere vanntemperaturen og hastigheten på sentrifugering om nødvendig.

Trinn 6: Start vask

Etter å ha valgt vaskeprogrammet, bare trykk på startknappen eller lukk hetten/størrelsen på maskinen og vent til vaskesyklusen skal fullføres. Under denne prosessen vil maskinen fylles med vann, riste klærne, skyll og sentrifugatet. Vær oppmerksom på den estimerte tiden for syklusen for å vite når klærne vil være klare.

Trinn 7: Fjern klær og forleng eller tørr

Så snart vaskesyklusen er fullført, vil maskinen avgi et pip for å indikere at klærne er klare. Åpne lokket eller maskindøren forsiktig og fjern klærne. Avhengig av det valgte programmet, kan klær være våtere eller nesten tørr. I dette tilfellet kan du utvide dem i klessnoren eller bruke en klær tørketrommel hvis du har det.

Nå som du vet hvordan du bruker BRASTEMP 12 kg vaskemaskin, er det mye lettere å ta vare på klærne dine på en praktisk og effektiv måte. Husk alltid å lese brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om driften av maskinen din og glede deg over alle fordelene den tilbyr.

Scroll to Top