Hvordan bruke kredittkortmaskin trinn for trinn

Hvordan bruke kredittkortmaskin trinn for trinn

I dag er det viktig å ha en kredittkortmaskin for enhver virksomhet. Med det kan du tilby flere betalingsalternativer til kundene dine og øke salget. I denne artikkelen vil vi vise deg trinn for trinn hvordan du bruker en kredittkortmaskin. Sjekk det ut!

Trinn 1: Velg den ideelle kortmaskinen for virksomheten din

Det er flere alternativer for kortmaskiner tilgjengelig på markedet. Før du kjøper en, er det viktig å analysere prisene, hvilke typer aksepterte kort, tilkobling og funksjonene som tilbys. Velg den som passer best for dine forretningsbehov.

Trinn 2: Registrer og maskinkonfigurasjon

Etter å ha kjøpt kortmaskinen, må du registrere deg i selskapet som er ansvarlig for tjenesten. Generelt gjøres denne prosessen online, og det er nødvendig å gi informasjon om virksomheten din, for eksempel CNPJ, bankdata og adresse.

Etter registrering må du konfigurere maskinen i henhold til dine preferanser. Dette inkluderer å definere språk, tilkoblingsskjema (Wi-Fi, 3G, GPRS) og betalingsalternativer (kreditt, debet, avdrag).

Trinn 3: Gjør et salg

Nå som maskinen er konfigurert, er du klar til å gjøre salget ditt. For dette, bare følg følgende trinn:

 1. Angi salgsverdien på maskinens skjerm;
 2. Be kunden om å sette inn eller passere kortet på maskinen;
 3. Om nødvendig, be om kortpassordet;
 4. Vent på bekreftelsen av transaksjonen;
 5. Lever bevis på kundesalg.
 6. Husk å alltid sjekke om transaksjonen er godkjent før salget.

  Trinn 4: Motta betaling

  Etter at salget er fullført, vil transaksjonsbeløpet bli satt inn på bankkontoen din. Kvitteringsfristen kan variere i henhold til selskapet som er ansvarlig for kortmaskinen, men tar vanligvis 1 til 3 virkedager.

  Trinn 5: Følg salget og gjør økonomisk styring

  For å ha effektiv kontroll over salget ditt, er det viktig å følge rapportene gitt av Card Machine Company. De gir detaljert informasjon om utført transaksjoner, belastede gebyrer og fordringer.

  I tillegg er det viktig å gjøre en god økonomisk styring av virksomheten din ved å registrere alt salg og utgifter. Dermed vil du ha et klart syn på kontantstrømmen din og kan ta mer påståelige beslutninger.

  Etter disse trinnene vil du kunne bruke en kredittkortmaskin effektivt og trygt. Nyt fordelene som denne teknologien tilbyr og øker virksomheten din!

Scroll to Top