hvordan du bruker rulling av voks i mikrobølgeovnen

hvordan du bruker rulling voks i mikrobølgeovnen

Hvis du er lei av å bruke penger på skjønnhetssalonger til voksing, er et flott alternativ å investere i et rullestoff-vokssett å bruke hjemme. Denne teknikken er praktisk, økonomisk og kan gjøres i hjemmet ditt. I denne artikkelen vil vi lære deg trinn for trinn hvordan du bruker roll-on voks i mikrobølgeovnen.

Trinn 1: Velg riktig voks

Før du starter, er det viktig å velge riktig rulling for din hudtype og region som skal barberes. Det er forskjellige alternativer på markedet, for eksempel varm voks, kald voks og sjokoladevoks. Les produktinstruksjonene nøye og sørg for at den er egnet for bruk i mikrobølgeovnen.

Trinn 2: Varm voks i mikrobølgeovnen

Plasser roll-on-voks i riktig støtte og mikrobølgeovn for tiden som er angitt på pakken. Sørg for å fjerne lokket før du varmer opp. Det er viktig å følge mikrobølgens tids- og kraftinstruksjoner for å unngå overoppheting og mulige forbrenninger.

Trinn 3: Test temperaturen

Før du bruker voks på huden, må du teste temperaturen i et lite område av kroppen, for eksempel håndleddet. Voksen skal være varm, men ikke til poenget med å forårsake ubehag eller forbrenninger. Hvis det er for varmt, vent noen minutter på at den skal avkjøle seg litt.

Trinn 4: Påfør voks på huden

Med voks ved riktig temperatur, bruk den mot hårveksten, på et tynt og jevnt lag. Unngå å bruke i sensitive eller irriterte områder. Bruk sin egen rolle eller stoff for hårfjerning og trykk den på voks, og sikrer godt grep.

Trinn 5: Fjern voks

Etter noen sekunder, hold huden med den ene hånden, og trekk med den andre raskt papiret eller stoffet i retning i strid med hårveksten. Gjør faste og raske bevegelser for å sikre effektiv og mindre smertefull hårfjerning.

Trinn 6: Fukt huden

Etter å ha fjernet hele voks, vask området barbert med kaldt vann for å lukke porene og roe huden. Påfør deretter en fuktighetskrem eller post-depilatorisk olje for å gi næring og myke regionen.

Nå som du vet hvordan du bruker rulling av voks i mikrobølgeovnen, kan du glede deg over fordelene med fjerning av hjemmehår. Husk å følge alle produktinstruksjoner og pass på å unngå noen form for skade. Med praksis og tålmodighet vil du få profesjonelle resultater uten å forlate hjemmet.

Scroll to Top