Hvordan bruke kamille chammil

Hvordan bruke kamillete på huden

Kamille er en plante kjent for sine beroligende og betennelsesdempende egenskaper. I tillegg til å bli populært brukt som te for avslapning, kan kamille også brukes på forskjellige måter på huden, og gi fordeler for helse og skjønnhet. I denne artikkelen vil vi utforske noen måter å bruke kamillete på huden.

kamillete som ansikts tonic

En av de enkleste måtene å glede seg over fordelene med kamille på huden er å bruke te som ansiktstonic. For å gjøre dette, bare tilberede kamillete normalt, la den avkjøles og bruke ansiktet ved hjelp av en bomull. Kamillete har snerpende og betennelsesdempende egenskaper som hjelper til med å roe huden og redusere rødhet.

Kamille ansiktsmaske

En annen måte å bruke kamille te på huden er å tilberede en ansiktsmaske. For å gjøre dette, bland den hvite leiren av hvit leire til du får en jevn pasta. Påfør masken på det rene ansiktet og la den fungere i omtrent 15 minutter. Skyll deretter med varmt vann. Denne masken hjelper til

kamille te komprimerer

Kamillete -komprimering er bra for å berolige den irriterte eller betente huden. For å lage en komprimering, bare dykk en ren klut i den varme kamille -teen og påfør det ønskede området. La det fungere i noen minutter og gjenta prosessen så mange ganger som nødvendig. Denne teknikken er spesielt effektiv for å lindre solforbrenninger, insektbitt og hudirritasjoner.

kamille te bad

I tillegg til å være gunstig for huden, kan kamille te også brukes i stressavslapping og lettelse. Bare tilbered en konsentrert infusjon av kamillete og tilsett badevannet. Ta dette øyeblikket til å slappe av og nyte de beroligende fordelene med kamille til hud og sinn.

konklusjon

Chamomile -te er en kraftig alliert for hudhelse og skjønnhet. Enten brukes som ansikts tonic, maske, komprimering eller i bad, har kamille egenskaper som roer seg, fukter og forynger huden. Prøv å innlemme kamillete i hudpleierutinen din og nyt alle fordelene som denne planten kan tilby.

Scroll to Top