Hva er ferien i juni måned

Ferien i juni

I juni er det en langvarig ferie av brasilianere: St. Anthony’s Day, feiret den 13. Saint Anthony er kjent som det hellige sammenbrudd og feires i forskjellige regioner i landet.

Opprinnelsen til ferien

St. Anthony’s Day er en religiøs dato som hedrer St. Anthony of Padua, en av de mest populære helgenene i den katolske kirken. Han ble født i Lisboa, Portugal, i det tolvte århundre, og dedikerte livet sitt til forkynnelse og omsorg for de mest trengende.

Etter hans død ble St. Anthony kanonisert og ble kjent som den hellige grådige, ettersom mange mennesker tyr til ham på jakt etter en partner for ekteskapet. Derfor er det vanlig at par som vil gifte seg med forespørsler og takket være Santo Antônio 13. juni.

Hvordan feires St. Anthony’s Day?

Minnet av Santo Antônio Day varierer i henhold til landet i landet. I noen byer holdes masser og prosesjoner til ære for helgenen. I andre er det vanlig å holde populære fester, med danser, typiske matvarer og juni -gjenger.

I tillegg drar mange fordel av ferien for å komme med sympati og forespørsler til St. Anthony. En av de mest kjente er sympati med å gifte seg, der den hellige bildet er plassert opp ned til ordren er oppfylt.

nysgjerrigheter om St. Anthony’s Day

  1. St. Anthony’s Day feires ikke bare i Brasil, men også i andre land, for eksempel Portugal og Italia.
  2. I tillegg til å være kjent som det hellige spillet, regnes Saint Anthony også som beskytter for de fattige og reisende.
  3. I Brasil feires Valentinsdag 12. juni, Eve of St. Anthony’s Day.
  4. konklusjon

    St. Anthony’s Day, feiret 13. juni, er en veldig spesiell ferie for brasilianere. I tillegg til å være en religiøs date, er det en mulighet til å feire kjærlighet og forening mellom par. Enten gjennom sympati, fester eller øyeblikk av hengivenhet, er det viktige å ta denne dagen å takke og be om velsignelsene til St. Anthony.

Scroll to Top