Hvor gammel er Galvão Bueno har

Galvão Bueno: Banen til et sportsikon

Introduksjon

Galvão Bueno er et av de mest kjente og respekterte navnene på brasiliansk sportsjournalistikk. Med en vellykket karriere som har vart i flere tiår, har han blitt en ikonisk skikkelse i sportssendinger, spesielt i fotball. I denne bloggen vil vi utforske litt mer om livet og karrieren til Galvão Bueno, i tillegg til å svare på spørsmålet som mange blir stilt: hvor gammel er han?

banen til Galvão Bueno

Galvão Bueno ble født 21. juli 1950 i byen Rio de Janeiro. Fra ung alder viste han allerede interesse for sport og kommunikasjon. Utdannet i journalistikk begynte han sin karriere på Radio Globo, hvor han hadde muligheten til å dekke forskjellige viktige sportsbegivenheter.

I 1981 ble Galvão Bueno den offisielle fortelleren til Rede Globo, hvor han begynte å kringkaste de viktigste fotballspillene og andre sportsbegivenheter. Hans slående stemme og hans spennende stil erobret publikum, noe som gjorde ham til en referanse i sporten.

hvor gammel galvão bueno har?

Galvão Bueno ble født 21. juli 1950, noe som betyr at han for tiden er 71 år gammel. Selv i denne alderen er han fremdeles aktiv og til stede i sportssendinger, og viser all sin lidenskap for sport og talent som kommunikator.

legat og anerkjennelse

Gjennom sin karriere har Galvão Bueno samlet flere priser og anerkjennelse. Han ble valgt til den beste sportsfortelleren i verden i 1989, 2000, 2002, 2006, 2010 og 2012, av International Federation of Sports Journalists. I tillegg mottok den Emmy International Award for beste sportspresentant i 2014.

Hans unike fortellingsstil og hans evne til å begeistre publikum gjorde Galvão Bueno til en kjær og respektert skikkelse av mange fans av sporten. Det er kjent for sine slående uttrykk, for eksempel “La det være hjerte!” og “Det er Tetra!”, Som ble sanne slagord av brasiliansk fotball.

konklusjon

Galvão Bueno er et ekte ikon av brasiliansk sportsjournalistikk. Med en vellykket karriere og en umiskjennelig stemme, har han vunnet idrettsfansenes hjerter gjennom årene. 71 år gammel forblir Galvão aktiv og til stede i sportssendinger, og viser at hans lidenskap for sport er urokkelig. Din arv og talent som kommunikator vil helt sikkert bli husket i mange år.

Scroll to Top