Hva er Black Friday’s Right Day

Hva er den rette dagen i Black Friday?

Black Friday er en av de mest etterlengtede hendelsene fra forbrukere over hele verden. På denne dagen tilbyr flere butikker unmissable rabatter på produktene sine, som tiltrekker tusenvis av mennesker som leter etter gode kjøpsmuligheter.

Imidlertid er mange i tvil om hva Black Friday’s Right Day er. Tross alt kan denne datoen variere i henhold til landet og til og med regionen. La oss avklare dette spørsmålet for deg!

Black Friday Origin

Black Friday har sin opprinnelse i USA og arrangeres alltid dagen etter Thanksgiving Holiday, som finner sted onsdag november. Det vil si at Black Friday finner sted den fjerde fredagen i november.

Denne datoen markerer begynnelsen på julehandelssesongen i USA og er kjent for å tilby gode rabatter på forskjellige produkter. Black Friday har blitt så populær at den spredte seg til andre land, inkludert Brasil.

Black Friday Date i Brasil

I Brasil begynte Black Friday å bli avholdt i 2010 og ble opprinnelig alltid avholdt den siste fredagen i november. Datoen ble imidlertid endret til fjerde fredag ​​i november fra 2017.

Denne endringen ble gjort for å unngå konflikter med republikkens proklamasjonsferie, som feires 15. november. Dermed ble Black Friday i Brasil holdt en uke etter ferien.

viktigheten av å være klar over datoen

Det er viktig å være klar over riktig dato for Black Friday for å få mest mulig ut av kampanjene. Mange butikker tilbyr eksklusive rabatter bare på denne dagen, noe som kan representere en stor økonomi for forbrukeren.

I tillegg er det viktig å forske og sammenligne priser før du kjøper. Ikke alltid er den kunngjorte rabatten virkelig fordelaktig, så det er viktig å være klar over og gjøre en nøye analyse før stenging av virksomhet.

Et annet viktig tips er å registrere seg hos nyhetsbrevene i butikkene du er interessert i å kjøpe. Dermed vil du motta tidlig informasjon om Black Friday -kampanjer, og du kan forberede deg på forhånd.

  1. Vær oppmerksom på riktig dato for Black Friday;
  2. Søk og sammenligne priser;
  3. Registrer deg for butikknyhetsbrev;
  4. Vær forberedt på å nyte kampanjene.
  5. Nå som du vet hva Black Friday’s Right Day er, er det på tide å forberede seg på å glede seg over de beste tilbudene. Husk å planlegge kjøpene dine på forhånd og lage en liste over produkter du vil kjøpe. Så du kan få mest mulig ut av denne dagen med unmissable rabatter!

Scroll to Top