Hvilken dag verdensmesterskapet begynner

Hvilken dag starter verdensmesterskapet?

VM er en av de mest etterlengtede sportsbegivenhetene i verden. Hvert fjerde år samles lag fra forskjellige land for å konkurrere om tittelen verdensmester. Men vet du hva den dagen verdensmesterskapet starter?

Svaret på dette spørsmålet kan variere i henhold til turneringsutgaven. FIFA, enheten som er ansvarlig for å organisere verdensmesterskapet, definerer startdatoen for hver utgave. Generelt starter turneringen i juni eller juli, når lagene allerede er forberedt på å komme inn i feltet.

Tidligere utgaver

For å forstå bedre, la oss se på startdatoene for de siste utgavene av verdensmesterskapet:

 1. VM 2018: Konkurransen startet 14. juni, med kampen mellom Russland og Saudi -Arabia.
 2. VM 2014: Turneringen begynte 12. juni, med kampen mellom Brasil og Kroatia.
 3. VM 2010: Konkurransen begynte 11. juni, med spillet mellom Sør -Afrika og Mexico.
 4. Som vi kan se, starter verdensmesterskapet vanligvis i juni, men den nøyaktige datoen kan variere i henhold til utgaven.

  Neste utgave

  Neste utgave av verdensmesterskapet arrangeres i 2022 på Qatar. Startdatoen er ennå ikke offisielt avslørt av FIFA, men tradisjonelt starter turneringen i juni.

  Det er viktig å merke seg at datoer kan endres på grunn av logistikk og organisasjonsspørsmål. Derfor er det alltid godt å være klar over FIFA offisiell kommunikasjon for å vite den nøyaktige dagen verdensmesterskapet vil begynne.

  Så nå vet du at verdensmesterskapet vanligvis starter i juni, men den nøyaktige datoen kan variere i henhold til utgaven. Følg med på nyhetene og ikke gå glipp av noen bud fra denne flotte sportsbegivenheten!

Scroll to Top