Når den ansatte har rett til høytider

Når har den ansatte rett til ferie?

Ferier er en garantert rett til arbeidere, forutsatt i den brasilianske arbeidslovgivningen. Imidlertid er det noen regler og forhold som avgjør når den ansatte har rett til å ta ferien.

Innkjøpsperiode

Innkjøpsperioden er 12 -måneders arbeidsperiode som den ansatte må ha rett til å ha rett til ferie. I løpet av denne perioden akkumulerer arbeideren retten til å ta ferien proporsjonal med den arbeidet.

Holiday varighet

varigheten av ferie varierer i henhold til opptjeningsperioden. For ansatte som jobber kontinuerlig, dvs. uten avbrudd, er minimum ferieperiode 30 kalenderdager. Imidlertid er det mulig å dele ferien i opptil tre perioder, forutsatt at en av dem har minst 14 dager og de andre minst 5 dager hver.

økonomisk bonus

Pecuniary godtgjørelse er et alternativ som tilbys den ansatte for å konvertere 1/3 av kontantferie. Det er, i stedet for å ta 30 dager med ferie, kan arbeideren velge å ta bare 20 dager og motta beløpet som tilsvarer de resterende 10 dagene.

regler for å betale ferie

Betaling av ferie må utføres opptil to dager før start av hvileperioden. I tillegg har den ansatte rett til å motta verdien av ferien pluss 1/3, som tilsvarer tilleggsferien.

  1. Innkjøpsperiode
  2. Holiday varighet
  3. Pecuniary Bonus
  4. Regler for å betale ferie
  5. Innkjøpsperiode
    Holiday varighet
    Pecuniary Abooon
    regler for å betale ferie
    12 måneders arbeid Minimum 30 kalenderdager Alternativ for å konvertere 1/3 av kontantferie Betaling opptil to dager før hvileperioden

Scroll to Top