Når farsdagen

Når er farsdagen?

Når er farsdagen?

farsdagens opprinnelse

Farsdag er en minnedato som feires i forskjellige land rundt om i verden. Opprinnelsen til denne feiringen stammer fra det gamle Babylon, der en ung mann ved navn Elmesu ville ha formet leire det første farsdagskortet i historien, og ønsket lykke, helse og lang levetid til faren.

Dato for farsdagen i Brasil

I Brasil feires farsdagen den andre søndagen i august. I 2021 blir datoen feiret 8. august.

Hvordan ble farsdagen til i Brasil?

Ideen om å feire farsdagen i Brasil dukket opp i 1953, da publicist Sylvio Bhering foreslo opprettelsen av en dato for å hedre foreldrene. Forslaget ble akseptert og farsdagen ble offisielt feiret i landet.

Hvordan feires farsdagen?

På farsdagen er det vanlig å gi foreldre med symbolske gaver som skjorter, bånd, klokker, blant andre. I tillegg liker mange familier datoen for å lage spesielle lunsjer, turer eller til og med familieturer.

nysgjerrigheter om farsdag

  1. Farsdag feires på forskjellige datoer over hele verden. I USA feires for eksempel datoen den tredje søndagen i juni.
  2. Farsdag er en av de viktigste datoene for handel, som utnytter anledningen til å lansere spesielle kampanjer og kampanjer.
  3. I Brasil er farsdagen en av de travleste datoene for restauranter og barer, som vanligvis tilbyr spesielle menyer for anledningen.
  4. konklusjon

    Farsdag er en spesiell dato for å ære og takke foreldre for all kjærlighet, omsorg og engasjement de tilbyr barna sine. Det er en mulighet til å styrke familiebånd og uttrykke takknemlighet for alt de representerer i livene våre.
Scroll to Top