Hva var temaet for 2021 -forfatterskapet

2021 Writing Theme: Challenges of Education under pandemien

2021 Skriving Tema: Utfordringer med utdanning under pandemien

Introduksjon

Enems forfatterskap er alltid et øyeblikk av spenning for studenter. Tross alt er det en av de viktigste delene av testen og kan utgjøre hele forskjellen i sluttresultatet. I år 2021 var det valgte temaet “utfordringene med utdanning under pandemien”. I denne bloggen vil vi utforske hovedaspektene ved dette temaet og hvordan det påvirket livene til elever og lærere.

utvikling

Pandemi Effekt på utdanning

Covid-19 pandemi har brakt en serie utfordringer for utdanning over hele verden. Med nedleggelse av skoler og behovet for sosial distansering, måtte elever og lærere raskt tilpasse seg fjernundervisning. Dette brakte en rekke vanskeligheter, som mangel på internettilgang og passende utstyr, vanskeligheten med å opprettholde studentens motivasjon og engasjement, og behovet for å forene studier med annet innenlandsk ansvar.

Utfordringene som studenter står overfor

Studentene ble direkte berørt av pandemien og måtte takle en serie utfordringer. I tillegg til vanskene som allerede er nevnt, måtte mange studenter takle mangelen på emosjonell og psykologisk støtte, fraværet av sosial interaksjon og vanskeligheten med å tilpasse seg et nytt undervisningsformat. I tillegg ble ulikheten i tilgangen til utdanning fremhevet, med studenter med lav inntekt og landlige områder som de mest svekkede.

Utfordringene som lærere står overfor

Lærere møtte også store utfordringer under pandemien. I tillegg til å tilpasse seg ekstern undervisning, måtte de tenke nytt om undervisningsmetodologiene, lage passende undervisningsmateriell for online format og håndtere mangelen på direkte kontakt med studenter. I tillegg måtte mange lærere takle overbelastning og press for arbeid for å sikre at elevene fortsetter å lære selv i en så utfordrende sammenheng.

konklusjon

Temaet for Newsroom 2021, “Challenges of Education under pandemien,” gjenspeiler en realitet som er levd av millioner av elever og lærere over hele verden. Pandemien brakte en rekke vanskeligheter, men viste også motstandskraften og evnen til å tilpasse utdanningssamfunnet. Det er viktig å reflektere over disse utfordringene og søke løsninger for å sikre at alle studenter har tilgang til kvalitetsopplæring, selv i krisetider.

Kilde: https://www.enem.inep.gov.br/