Når bursdagen trekker seg

Når er bursdagsuttaket?

Bursdagsuttak er en tilbaketrekningsmåte fra FGTS Time Garant Fund som lar arbeideren fjerne en del av saldoen fra FGTS -kontoen hans hvert år, i bursdagen hans. Det er imidlertid viktig å vite før det er mulig å utføre denne tilbaketrekningen.

Frist for å holde jubileumsuttak

Fristen for å trekke tilbake jubileet for jubileet varierer i henhold til arbeidernes jubileumsmåned. For de som ble født i januar og februar, kan tilbaketrekningen avholdes til den siste virkedagen i mars. For de som er født i de andre månedene av året, er fristen frem til den siste virkedagen i bursdagen din.

Hvordan utføre bursdagssekk

For å utføre jubileumsuttak, må arbeideren følge denne modaliteten gjennom FGTS -applikasjonen eller Caixa Econômica føderale nettsted. Etter vedheft kan tilbaketrekningen holdes hvert år, i jubileumsmåneden, til den etablerte fristen.

Det er viktig å understreke at arbeidstakeren når han velger jubileet, vil gi opp retten til å trekke den totale saldoen på FGTS -kontoen hans i tilfelle avskjed uten årsak. I dette tilfellet vil det bare ha rett til 40% bot på den tilgjengelige saldoen.

I tillegg er det viktig å være klar over frister og regler som er fastsatt av regjeringen, ettersom enhver ikke -samsvar kan føre til tap av retten til tilbaketrekningsjubileum.

Derfor, hvis du tenker på å bli med på jubileet, er det viktig å informere deg selv om alle etablerte forhold og tidsfrister. Dermed kan du bedre planlegge økonomien din og glede deg over denne fordelen som FGTS.

  1. Adhesjon til bursdagssekk
  2. Frist for å utføre tilbaketrekning
  3. Etablerte betingelser og regler
  4. regler og forhold
    Fleksibilitet til å trekke ut en del av FGTS -balansen hvert år Åpne retten til total tilbaketrekning i tilfelle avskjed uten å bare årsak Mulighet for å bruke penger til investeringer eller gjeldsbetaling Behov for vedheft og respekt for etablerte frister Enkel tilgang til tilbaketrekning gjennom FGTS -applikasjonen eller Box -nettstedet Risiko for tap av rett til sikkerhetsbursdag i tilfelle manglende overholdelse av regler

    lære mer om jubileet for jubileet på Caixa Econômica Federal nettsted