Når SISU 2023

Når slutter Sisu 2023?

SISU (Unified Selection System) er et program fra den brasilianske regjeringen som tillater inntreden i offentlige institusjoner for høyere utdanning i landet. Mange studenter ser frem til SISUs utfall for å finne ut om de ble godkjent på et universitet. Men når alt kommer til alt, når Sisu slutter i 2023?

For å svare på dette spørsmålet, er det viktig å forstå driften av SISU. Programmet gjennomføres to ganger i året, vanligvis i begynnelsen av første og andre omgang. Eksakte datoer kan variere i henhold til kalenderen til hver utdanningsinstitusjon.

Sisu -kalender 2023

Til dags dato har Kunnskapsdepartementet ikke avslørt den offisielle kalenderen til SISU 2023. Basert på tidligere utgaver er det imidlertid mulig å estimere datoene.

Vanligvis varer SISUs registreringsperiode en uke. I løpet av denne perioden kan studentene søke om ledige stillinger som tilbys av programmet som deltar i programmet.

Etter avslutningen av registreringene utføres utvelgelsesprosessen, noe som tar hensyn til notatet til Enem (National High School Exam). Kandidatene er klassifisert i henhold til den oppnådde poengsummen og konkurransen til hvert kurs.

Spredning av SISUs resultat forekommer vanligvis noen dager etter slutten av registreringen. Studentene kan konsultere resultatet individuelt, gjennom programmets offisielle SISU -applikasjonsnettsted.

Etter utfallet av resultatet, bør de godkjente kandidatene være klar over registreringsdatoene, som er definert av hver utdanningsinstitusjon. Det er viktig å følge de etablerte retningslinjene og tidsfrister for å sikre ledigheten.

konklusjon

Selv om vi ennå ikke har den offisielle kalenderen til SISU 2023, er det mulig å estimere at programmet vil finne sted i begynnelsen av første og andre omgang. Interesserte studenter skal være klar over informasjonen som er utgitt av MEC og deltakende universiteter.

Sisu er en mulighet til å bli med i offentlige institusjoner for høyere utdanning, og det er viktig å forberede og følge datoene for ikke å gå glipp av denne sjansen. Lykke til til studenter som vil delta i SISU 2023!

Scroll to Top