Hvordan bruke simparic

Hvordan bruke simparic: Den beste behandlingen for lopper og flått

Hvis du har et kjæledyr, har du sannsynligvis hørt om Simparic. Dette er en svært effektiv veterinærmedisin når det gjelder å bekjempe lopper og flått, og sikrer at kjæledyrets helse og velvære. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du bruker simparic riktig og hva er fordelene med denne behandlingen.

Hva er simparisk?

Simparic er anti -packets og muntlig flått for hunder, utviklet av Zoetis, et av hovedselskapene i veterinærindustrien. Formelen inneholder den aktive ingrediensen Sarolaner, som virker direkte på nervesystemet til parasitter, og eliminerer dem raskt og effektivt.

hvordan bruker du simparic?

Simparic er veldig enkelt å administrere. Det er tilgjengelig i form av tyggbare tabletter, som letter inntak for dyret. Bare tilby hunden din, som en matbit, eller bland den med mat. Forsikre deg om at kjæledyret ditt bruker all medisinen.

Det er viktig å følge veterinærens retningslinjer angående riktig dosering i henhold til hundens vekt. Simparic er tilgjengelig i forskjellige presentasjoner, egnet for hunder i forskjellige størrelser.

Fordeler med simparisk

Simparic tilbyr en rekke fordeler for kjæledyret ditt. I tillegg til å eliminere lopper og flått, forhindrer det også fremtidige angrep, noe som sikrer kontinuerlig beskyttelse i opptil 35 dager. Dette betyr at hunden din alltid vil bli beskyttet mot disse ubehagelige parasittene.

I tillegg er Simparic effektiv mot forskjellige flåttarter, inkludert stjernen, overføring av Lyme -sykdom. Det er også effektivt mot voksne lopper, larver og egg, og hjelper til med å kontrollere angrep i miljøet.

Tilleggsanbefalinger

I tillegg til å bruke Simparic, er det viktig å iverksette andre tiltak for å sikre helsen til kjæledyret ditt. Hold miljøet rent, aspirerer regelmessig og vasker hundens seng og gjenstander. Det er også viktig å opprettholde hygienen til dyret, utføre vanlige bad og pusse hår.

Husk at Simparic er en veterinærmedisin og bare skal brukes hos hunder. Ikke administrer simparisk hos katter eller hunder som er mindre enn 8 uker gamle. Hvis du er i tvil, må du alltid ta kontakt med veterinæren.

konklusjon

Simparic er et utmerket alternativ for behandling og forebygging av loppe og flått hos hunder. Administrasjonen er enkel og resultatene er raske og varige. Husk å følge veterinærens retningslinjer og vedta ytterligere hygiene -tiltak for å sikre helsen til kjæledyret ditt. Med Simparic vil hunden din bli beskyttet og fri for parasitter.

Scroll to Top