Hvordan bruke Freeform

hvordan bruke freeform

Hvis du leter etter en enkel og effektiv måte å lage tilpassede former for nettstedet ditt, er Freeform den perfekte løsningen. Med denne plugin kan du lage kontaktskjemaer, forskning, inskripsjoner og mer, alt enkelt og intuitivt.

hvorfor bruke freeform?

Freeform tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som gjør det til et populært valg mellom utviklere og nettstedseiere. Her er noen grunner til at du bør vurdere å bruke Freeform:

 • Enkel å bruke: Freeform har et vennlig grensesnitt som lar deg lage personlige skjemaer uten behov for avansert programmeringskunnskap.
 • Fleksibilitet: Med Freeform kan du lage skjemaer med tilpassede felt, velge mellom forskjellige typer felt (tekst, valgboks, alternativknapper osv.) Og tilpasse oppsettet i henhold til med dine behov .
 • Integrasjon: Freeform kan enkelt integreres med andre populære plugins og tjenester, for eksempel MailChimp, for å automatisere datainnsamlingsprosessen og kontaktstyringen.
 • Sikkerhet: Freeform har avanserte sikkerhetsfunksjoner som spambeskyttelse og datavalidering for å sikre at bare legitim informasjon blir sendt gjennom skjemaer.

trinn for å bruke freeform

Her er de grunnleggende trinnene for å begynne å bruke Freeform på nettstedet ditt:

 1. Installasjon: Last ned og installer FreeForm -plugin på nettstedet ditt. Du kan finne plugin i CMSs plugins -katalog eller laste den ned direkte fra det offisielle nettstedet.
 2. Formopprettelse: Etter installasjon, gå til Freeform Administration -området på CMS og begynn å lage dine tilpassede skjemaer. Angi feltene, valideringsalternativer og skjemaoppsett i henhold til dine behov.
 3. Varsler oppsett: Sett opp e -postvarsler for å motta data sendt av brukere gjennom skjemaene. Du kan definere forskjellige varsler for forskjellige former om nødvendig.
 4. Form Publikasjon: Etter å ha opprettet og konfigurert skjemaet ditt, legg det ut på en side på nettstedet ditt. Du kan bruke koden levert av Freeform eller bruke kortkoder, avhengig av CMS.
 5. Test og overvåking: Før du lanserer skjemaet ditt, test for å sikre at alt fungerer som det skal. I tillegg overvåker du i tillegg dataene som er mottatt gjennom skjemaene for å sikre at du ikke går glipp av viktig informasjon.
 6. konklusjon

  Freeform er et kraftig og brukervennlig verktøy for å lage tilpassede skjemaer på nettstedet ditt. Med avanserte funksjoner og et intuitivt grensesnitt, kan du lage kontaktskjemaer, forskning og mer i løpet av få minutter. Prøv Freeform og se hvordan det kan forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt.

Scroll to Top