Hvordan bruke en picker

hvordan bruke picker

Hvis du er en cannabisbruker, har du sannsynligvis hørt om piksen. Også kjent som en knuser eller kvern, er piksen et viktig tilbehør for de som vil male urtene sine effektivt. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan bruke en pynt og få mest mulig ut av dette verktøyet.

Hva er en dikavator?

En picker er en liten enhet som består av to deler som passer. Vanligvis er laget av metall, plast eller tre, har piksen skarpe tenner inni som er ansvarlige for å slipe urter. I tillegg har den også et lagringskammer der malte urter samles.

trinn for trinn for å bruke en picker

 1. Åpne Dichavator: Hold toppen med den ene hånden og roter bunnen i motsatt retning for å åpne pickeren.
 2. Plasser urtene: Sett de tørkede urtene i det øvre rommet til pynten. Unngå overbelastning for å lette knusingsprosessen.
 3. Lukk dikavatoren: Monter bunnen på plass og vri med klokken for å lukke pickeren.
 4. Drei dichavatoren: hold pickeren ordentlig og roter den flere ganger med klokken. De skarpe tennene vil slipe urtene og etterlate dem en enhetlig konsistens.
 5. Kontroller konsistensen: Åpne piksen og sørg for at urtene er malt i henhold til din preferanse. Rotere dickeren flere ganger.
 6. Fjern urtene: Åpne det nedre rommet på piksen og fjern bakken. De vil være klare til å bli brukt i sigaretten din, bong eller fordamper.
 7. tilleggstips

  Her er noen ekstra tips for bruk av din effektivt Dicker:

  • Rengjør regelmessig: For å sikre ideell ytelse, rengjør du pickeren din regelmessig. Fjern de akkumulerte restene i tennene og i de indre veggene.
  • Bruk en kvalitetsdicker: investere i en holdbar og god kvalitet picker for å sikre konsistente resultater.
  • Prøv forskjellige slipestørrelser: Avhengig av forbruksmetoden din, kan du foretrekke en tynnere eller tykkere fresing. Prøv forskjellige innstillinger for å finne den som best passer dine behov.

  Kort sagt er piksen et viktig verktøy for de som vil male urtene sine effektivt. Følg trinn -av -trinn nevnt ovenfor og få mest mulig ut av piksen din. Husk å alltid bruke cannabis ansvarlig og i samsvar med lokale lover.

Scroll to Top