Hvor mye Neymar vinner

Hvor mye tjener Neymar?

Fotballspiller Neymar Jr. er ikke bare kjent for sine feltferdigheter, men også for sin imponerende formue. Som en av de høyest betalte aktørene i verden, akkumulerer Neymar betydelig inntekt gjennom lønnen, sponsing og andre foretak.

lønn

Neymars lønn er en av de høyeste innen fotball. For øyeblikket spiller han for Paris Saint-Germain (PSG), den franske klubben som utbetalte et rekordbeløp for å ansette ham. Neymar anslås å motta omtrent 36,8 millioner euro per år, noe som tilsvarer omtrent 220 millioner reais.

sponsing

I tillegg til sin PSG -lønn, har Neymar også en serie sponsorkontrakter med store merker. Selskaper som Nike, Red Bull, Gillette og Beats by Dre er noen av merkene som har partnerskap med spilleren. Disse sponsorkontraktene gir et betydelig beløp til din årlige inntekt.

Andre virksomheter

Neymar investerer også i andre fremragende prosjekter. Den har en klær som heter NJR, som inkluderer t -skjorter, luer og andre produkter. I tillegg har spilleren også sitt eget grunnlag, Neymar Jr. Institute, som gjennomfører sosiale prosjekter og hjelper trengende barn.

Endelige betraktninger

Selv om det er vanskelig å bestemme den nøyaktige verdien av Neymars inntekt nøyaktig, er det trygt å si at det får et imponerende beløp. Enten gjennom din PSG -lønn, sponsorkontrakter eller andre virksomheter, er Neymar en av de best betalte idrettsutøverne i verden.

Det er viktig å merke seg at verdiene som er nevnt i denne artikkelen er basert på estimater og kan variere over tid. I tillegg er Neymars inntekt også underlagt skatter og andre fradrag.

Scroll to Top