Hvor mye insS betaler

Hvor mye betaler INSS?

National Institute of Social Security (INSS) er ansvarlig for å betale trygdeytelser til brasilianske arbeidere. Men vet du hvor mye INSS betaler for hver type fordel? I denne artikkelen vil vi ta opp beløpene som er betalt av INS og avklare noen vanlige tvil om emnet.

INSS -fordeler

INSS gir flere fordeler for forsikringstakere, for eksempel pensjonisttilværelse, syke lønn, dødspensjon, blant andre. Hver fordel har spesifikke kriterier for konsesjon og forskjellige betalingsbeløp.

pensjonisttilværelse

pensjonering er en av de mest kjente fordelene med INSS. Det er forskjellige typer pensjonisttilværelser, for eksempel pensjonering etter alder, bidragstid og funksjonshemming. Beløpene som er betalt varierer i henhold til type pensjonisttilværelse og forsikringens bidragstid.

eksempel:

En forsikret som trekker seg etter 65 år og har 15 års bidrag vil motta en X -verdi av INSS.

Sykdomshjelp

Sykdomstfordel er en fordel som er gitt til forsikringstakere som midlertidig ikke er i stand til å jobbe på grunn av sykdom eller ulykke. Sykebetalingsbeløpet tilsvarer en prosentandel av den forsikrede fordellønnen.

Eksempel:

En forsikret som mottar en fordelslønn på R $ 2.000,00 vil ha rett til å motta 91% av dette beløpet som syke lønn, dvs. R $ 1.820,00.

Hvordan beregne fordelverdien?

For å beregne verdien av InSS -fordel Typefordelen og forsikrede bidragstid.

 1. Beregn gjennomsnittet av høyeste bidragslønn;
 2. Kontroller den tilsvarende hastigheten;
 3. Multipliser gjennomsnittlig bidragslønn med hastigheten;
 4. Kontroller at verdien som er funnet er innenfor den maksimale grensen som er satt av INSS.
 5. Beneftstype
  fortelling
  maksimal grense
  pensjonisttilværelse for bidragstid 70% r $ 6,433,57 pensjonering etter alder 60% r $ 6,433,57 sykdomshjelp 91% r $ 6,433,57

  Det er viktig å merke seg at disse verdiene bare er eksempler og kan endres i samsvar med gjeldende lovgivning.

  Endelige betraktninger

  INSS betaler forskjellige fordeler for forsikret, under hensyntagen til typen fordel, bidragtiden og andre kriterier som er fastsatt ved lov. Det er viktig å være klar over kravene og reglene som skal ha rett til fordeler og motta riktig verdi.

  For mer informasjon om beløpene som er betalt av INSS, anbefales det å konsultere det offisielle nettstedet til byrået eller kontakte INSS Call Center.

  referanse: Inss offisiell nettsted

Scroll to Top