Hvilket parti er 51

Hvilket parti er 51?

Hvis du lurer på hvilken fest som er 51, kom du til rett sted! I denne bloggen vil vi utforske alt om det politiske partiet som bruker dette nummeret som identifikasjon.

fest 51

Det politiske partiet som bruker nummer 51 som identifikasjon er det patriotiske partiet (Patri). Patri ble grunnlagt i 2011 og har som mål å fremme konservative og nasjonalistiske verdier, forsvare nasjonal suverenitet, familie og individuell frihet.

Prinsipper og idealer

Patri er basert på prinsipper som forsvaret av liv fra unnfangelse, valorisering av den tradisjonelle familien, fremme av offentlig sikkerhet og kampen mot korrupsjon. I tillegg søker partiet å styrke den nasjonale økonomien, og stimulere entreprenørskap og jobbskaping.

Med et nasjonalistisk syn forsvarer Patri takknemligheten av brasiliansk kultur og identitet, samt beskyttelse av grenser og promotering av nasjonal suverenitet.

Politisk forestilling

Patriot -partiet har forsøkt å utvide sin politiske handling i hele landet. I valget i 2020, for eksempel, lanserte partiet kandidater til ordfører, varaordfører og rådmann i flere brasilianske byer.

Patri har også blitt utmerket for sin prestasjon i den nasjonale kongressen, og tar til orde for retningslinjer relatert til dens prinsipper og idealer. I tillegg søker partiet å etablere partnerskap med andre undertekster som deler forslagene.

konklusjon

Det politiske partiet som er identifisert av nummer 51 er det patriotiske partiet (Patri). Med et konservativt og nasjonalistisk syn, søker Patri å fremme verdier som forsvar for livet, valoriseringen av familien og den nasjonale suvereniteten.

Vi håper denne bloggen har avklart spørsmålene dine om festen 51. Hvis du har flere spørsmål eller vil vite mer om andre relaterte problemer, kan du gjerne utforske lenkene og funksjonene nedenfor.

 1. relaterte artikler
 2. ofte stilte spørsmål
 3. relaterte artikler

  Her er noen relaterte artikler som kan være av interesse for deg:

  • Politiske partier i Brasil: Kjenn de viktigste undertekstene
  • Konservatisme: Hva er og hva deres prinsipper er
  • Nasjonalisme: konsept og dets betydning i politikken

  Ofte stilte spørsmål

  Her er noen ofte stilte spørsmål om partiet 51:

  1. Når ble det patriotiske partiet grunnlagt?
  2. Hva er prinsippene for eiendom
  3. Hvor mange kandidater lanserte Patri i valget i 2020?
  4. nyere nyheter

   Her er noen nyere nyheter om Patriot -partiet:

   • Patriot Party lanserer kandidater over hele landet i kommunevalget
   • Patri tar til orde for lovforslag mot korrupsjon i den nasjonale kongressen
   • Patri -president snakker om partiets utfordringer for neste valg

   Vi håper denne informasjonen har vært nyttig! Hvis du har flere spørsmål eller vil vite mer om andre problemer, ikke nøl med å utforske funksjonene nedenfor.

   tilleggsressurser:

   Referanser:

   1. https://www.partipatriota5.org.br
   2. https://www.tse.jus.br/PARTIDOS/PARTIDOS-POLITICAS/PARTI-PATRIOTA