Hvilken dag var spillet Flamengo og Corinthians

Flamengo vs Corinthians: The Classic of Brazilian Football

Spillet mellom Flamengo og Korinter er alltid en av de mest etterlengtede i kalenderen av brasiliansk fotball. Disse to lagene har en lang historie med rivalisering og spennende kamper. I denne bloggen, la oss snakke om den siste konfrontasjonen mellom Flamengo og Korinter og huske noen bemerkelsesverdige øyeblikk av denne rivaliseringen.

Det siste spillet mellom Flamengo og Korinter

Det siste spillet mellom Flamengo og Korinterne fant sted 18. juli 2021 for det brasilianske mesterskapet. Kampen ble holdt på Maracanã Stadium i Rio de Janeiro, og endte med Flamengos 3-1-seier.

Flamengo åpnet scoringen 15 minutter ut i første omgang, med et mål fra Bruno Henrique. Korinter trakk 30 minutter med et mål fra Roni. I andre omgang scoret Flamengo to mål til, med Gabigol og Arrascaeta, og sikret seier.

rivaliseringen mellom Flamengo og Korinter

Rivalisering mellom Flamengo og Korinter er en av de heftigste brasilianske fotballene. Disse to klubbene har lidenskapelige fans og har vunnet flere titler gjennom historiene sine.

Flamengo er en av de mest populære klubbene i Brasil og har allerede vunnet Copa Libertadores de America og Club World Cup. Korinter er kjent som “Timon” og har også et stort publikum. Klubben har allerede vunnet Copa Libertadores de America og klubbens verdensmesterskap.

Sammenstøtene mellom Flamengo og Korinter er ofte veldig omstridte og spennende. Fansen deltar på stadionvekt og lager en fantastisk fest. Det er alltid et eget opptog.

slående øyeblikk av rivalisering

Rivaliseringen mellom Flamengo og Korinter har gitt flere bemerkelsesverdige øyeblikk gjennom årene. Et av disse øyeblikkene var finalen i det brasilianske mesterskapet i 1983, da Flamengo slo Corinthians 3-0 og vant tittelen.

Et annet bemerkelsesverdig øyeblikk var finalen i den brasilianske cupen i 2013, da Korinterne slo Flamengo på straffer og løftet koppen. Det var en spennende kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge sider.

I tillegg til disse øyeblikkene, har Flamengo og Korinter allerede møtt hverandre ved flere andre anledninger, alltid med mye rivalisering og følelser. Disse spillene forventes alltid av fans og fyller vanligvis stadionene.