Hva var resultatet av spillet Palmeiras og Atlético Paranaense

Resultat av spillet Palmeiras x Atlético Paranaense

I den siste konfrontasjonen mellom Palmeiras og Atlético Paranaense, gyldig for det brasilianske mesterskapet, var resultatet en uavgjort 1-1.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på Allianz Parque Stadium i Sao Paulo 10. oktober 2021. Kampen ble spilt mye, med begge lag som søkte seier.

mål

Palmeiras åpnet scoringen 25 minutter ut i første omgang, med et mål av spissen Luiz Adriano. Atletico Paranaense fikk trekningen 35 minutter inn i andre omgang, med et manglende mål fra midtbanespiller Nikão.

spillanalyse

Palmeiras hadde mer besittelse og skapte noen scoringsmuligheter, men kunne ikke utvide scoringen. Allerede Atletico Paranaense visste hvordan han skulle forsvare seg godt og utnyttet en av få sjanser for at han måtte score utligningen.

Neste spill

Palmeiras vil møte Flamengo i neste runde, mens Atletico Paranaense skal spille mot Santos. Begge kampene lover å være ganske omstridte og kan påvirke kampen for den brasilianske mesterskapstittelen.