Hva var resultatet av cruisespillet

Resultat av cruisespillet

I det siste spillet i Cruzeiro sto laget overfor deres rival Atlético Mineiro i en spennende kamp. Sluttresultatet var en 2-2 trekning.

Detaljer om kampen

Kampen fant sted på Mineirão Stadium, i Belo Horizonte, og ble deltatt av tusenvis av lidenskapelige fans. Spillet var gyldig for statsmesterskapet og var av stor betydning for begge lag.

mål scoret

Cruzeiro åpnet scoringen med et vakkert mål fra stjernespissen. Atletico Mineiro klarte å trekke inn første omgang, med et hovedmål fra sentrum fremover. I andre omgang kom Cruzeiro tilbake foran med et straffemål, men Atletico Mineiro klarte å tegne igjen i sluttminuttene av kampen.

spillpåvirkning

Resultatet av spillet genererte mye diskusjon mellom fansen og sportspressen. Begge lag hadde en sjanse til å vinne kampen, men uavgjort viste seg å være sluttresultatet.

trekningen i den klassiske gruvearbeideren forlot begge lag i lignende situasjoner i mesterskapsbordet.