Hva var poengsummen til Korinterne og Flamengo -spillet

Corinthians X Flamengo Game Rescoreboard

I den siste konfrontasjonen mellom Korinter og Flamengo, gyldig for det brasilianske mesterskapet, var sluttresultatet 2-1 for Flamengo.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på Maracanã Stadium i Rio de Janeiro 10. oktober 2021. Det var en vidt spilt kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge lag.

Mål for kampen

Flamengo åpnet scoringen 15 minutter ut i første omgang, med et mål fra Bruno Henrique. Korinter klarte å trekke på 30 minutter med et mål fra Joe. Imidlertid, i andre omgangs tillegg, scoret Flamengo målet om seier, med et vakkert spark av Gabigol.

spillpåvirkning

Resultatet av spillet genererte mye diskusjon mellom fansen og sportspressen. Mens Flamenco -spillerne feiret seieren, beklaget korinterne nederlaget.

Ekspertuttalelser

Ifølge sportseksperter var Flamengo overlegen under kampen, og skapte flere målmuligheter og kontrollerte spillet. Korinter hadde vanskeligheter med å innføre seg selv og endte opp med å bli beseiret.

Neste spill

Både Korinterne og Flamengo har allerede sine neste utfordringer for det brasilianske mesterskapet. Korinter vil møte Santos, mens Flamengo vil spille mot Internacional.

konklusjon

poengsummen for kampen mellom Korinter og Flamengo var 2-1 for Flamengo. Det var en spennende kamp, ​​med mål og mye tvist. Nå forbereder begge lag seg for de neste utfordringene i det brasilianske mesterskapet.