Hva heter hjortehunnen

Hva heter hjortekvinne?

Når vi snakker om dyr, er det vanlig å komme over tvil om de spesifikke navnene på hver sjanger. Når det gjelder hjort, er hunnen kjent som pit .

DOE er et mellomstore dyr som tilhører livmorhalsen. Den har fysiske egenskaper som ligner på hjorten, har imidlertid noen forskjeller som skiller det.

Cocça -egenskaper

DOE er mindre enn hjorten, med en gjennomsnittlig høyde på 60 til 70 centimeter og en vekt fra 15 til 30 kilo. Pelsen er rødbrun, med hvite flekker i bakregionen.

Et slående trekk ved DOE er tilstedeværelsen av horn, som er kortere og tynnere sammenlignet med hjorten. Disse hornene blir fornyet årlig, faller og vokser igjen.

vaner og habitat

Fargen er planteetende dyr, hovedsakelig fôrer på blader, spirer og frukt. De finnes i forskjellige naturtyper, for eksempel skog, felt og fjellområder.

Disse dyrene er kjent for sin smidighet og hastighet, og kan løpe med høy hastighet for å unnslippe rovdyr. I tillegg har de utmerket kamuflasjekapasitet, noe som hjelper til med deres beskyttelse mot mulige trusler.

Reproduksjon og omsorg for valper

Hornens reproduksjon forekommer vanligvis om høsten, når hannene kjemper om kvinner i parringsritualer. Etter befruktning varer graviditet omtrent 7 måneder, noe som resulterer i fødselen av en enkelt valp.

Cove valper, kjent som hjort, er ekstremt sårbare de første månedene av livet. Derfor gjemmer kvinner dem ofte på trygge steder, og vender tilbake med jevne mellomrom for å amme dem.

nysgjerrigheter på vekerne

  1. ledninger er ensomme dyr, og foretrekker å bo alene eller i små familiegrupper.
  2. De har utmerket hørsel og syn, noe som hjelper dem å oppdage mulige trusler.
  3. Hjørner er aldre og dyktige angellere, og handler om hindring opp til 2 meter hørsel.
  4. Selv om de er planteetende dyr, kan blomstene av og til spise små insekter.
  5. Kort sagt, halsen er hjortekvinne, med sine egne fysiske og atferdsmessige egenskaper. Disse dyrene er fascinerende og spiller en viktig rolle i økosystemene de lever i.

    Jeg håper denne artikkelen har avklart tvilen din om navnet på hjortekvinne. Hvis du har flere spørsmål eller vil vite mer om andre dyr, kan du gjerne utforske nettstedet vårt!

Scroll to Top