Hva er karnevalferien

karnevalferien

Carnival er en av de mest populære og langvarige festene i Brasil. Feiret årlig, er det en nasjonal høytid som tiltrekker millioner av mennesker fra hele landet og til og med utenlandske turister. I denne bloggen vil vi utforske alt om karnevalferien, fra historien til de forskjellige feiringsformene.

karnevalshistorie

Carnival har sine røtter i hedenske festligheter av antikken, som de romerske Saturnals og de greske festivalene til ære for Dionysus. Imidlertid var det i middelalderen at partiet fikk sin nærmeste form enn vi kjenner i dag. Med ankomsten av kristendommen ble Carnival feiret som en siste mulighet for moro skyld før Lents fasteperiode.

I Brasil ankom Carnival med de portugisiske kolonisatorene og ble påvirket av de europeiske partiene. Gjennom århundrene har partiet tilpasset landets kulturelle kjennetegn, og innlemmet afrikanske og urfolk. I dag er det brasilianske karnevalet kjent over hele verden for sine parader av Samba -skoler, gateblokker og livlige fester.

former for minne

Karneval feires på forskjellige måter i hele Brasil. Hovedformene for feiring inkluderer:

 1. Samba School Parades: Samba School Parades er høydepunktet i Carnival i Rio de Janeiro og São Paulo. Skolene konkurrerer med hverandre og presenterer forseggjorte tomter, luksuriøse fantasier og imponerende allegoriske biler.
 2. Streetblokker: Gateblokker er grupper av mennesker som samles for å parade gjennom gatene, synge og danse til lyden av marsjer og sambas. Denne formen for feiring er veldig populær i byer som Salvador, Recife og Olinda.
 3. Fester i klubber og nattklubber: Mange velger å feire karneval på private fester, klubber eller nattklubber. Disse partiene har vanligvis live -show, DJ -er og en livlig atmosfære.
 4. nysgjerrigheter om karneval

  Karneval er fullt av interessante nysgjerrigheter. Her er noen av dem:

  • Rio de Janeiro Carnival regnes som det største showet på jorden.
  • Den første Samba -skolen i Brasil, la den tale, ble grunnlagt i 1928.
  • Salvador Carnival er kjent for sine elektriske trios, som er lastebiler med etapper der kunstnere opptrer.
  • Olinda Carnival er kjent for sine gigantiske dukker, kalt “Olinda Dolls”.

  konklusjon

  Carnival er et unikt og levende parti som er en del av den brasilianske kulturen. Enten i Samba -skoleparader, gateblokker eller private fester, er Carnival en mulighet til å feire, ha det gøy og nyte livet. Vi håper denne bloggen har bidratt til å forstå litt mer om denne spesielle festen.

Scroll to Top