Hva er den største São João i verden

Den største St. John i verden: Tradisjon og nordøstlig kultur

Introduksjon

São João er en av de mest tradisjonelle og populære festivalene nordøst for Brasil. Hendelsen ble feiret i flere byer i regionen, og tiltrekker turister fra hele landet og til og med fra utlandet. Blant alle juni -festivaler skiller man seg ut som den største St. John i verden. I denne bloggen vil vi utforske alt om denne storslagen og dens unike egenskaper.

Den største St. John i verden

Tittelen på den største St. John i verden tilskrives byen Campina Grande, som ligger i delstaten Paraíba. Festen finner sted hvert år i løpet av juni måned og tiltrekker seg millioner av mennesker. Med en omfattende tidsplan, som inkluderer show, gjenger, typiske matvarer og mye Forró, er arrangementet en ekte feiring av nordøstlig kultur.

programmering

Programmet til den største St. John i verden er mangfoldig og behager all smak. I tillegg til showene til anerkjente artister, som Elba Ramalho, Alceu Valença og Wesley Safadão, inneholder partiet presentasjoner av juni -gjenger, dansekonkurranser, typiske matboder og mer. Det er et ekte show av farger, lyder og smaker.

tradisjoner

St. John er preget av forskjellige tradisjoner, som brann, fyrverkeri, juni -gjenger og typiske matvarer. I den største St. John i verden er disse tradisjonene bevart og verdsatt. Det er mulig å finne telt med herligheter som hominy, sopp, grønn mais, barn og mer. I tillegg opptrer June Gangs med sine forseggjorte koreografi og fargerike kostymer.

nysgjerrigheter

  1. Den største St. John i verden begynte å bli holdt i 1983;
  2. Partiet tiltrekker seg omtrent 2 millioner mennesker hvert år;
  3. I tillegg til show og forestillinger, har arrangementet en håndverksmesse;
  4. Forró er den dominerende rytmen på juni -festivaler;
  5. Arrangementet er en viktig inntektskilde for byen Campina Grande.
  6. konklusjon

    Den største St. John i verden er en fest som representerer den nordøstlige kulturen i sin essens. Med sin mangfoldige programmering, bevarte tradisjoner og smittsom glede, tiltrekker arrangementet turister fra alle hjørner av landet. Hvis du ikke har hatt muligheten til å oppleve denne unike opplevelsen ennå, må du huske å vite den største St. John i verden i Campina Grande.

    Kilde: www.saopaulo.sp.gov.br

Scroll to Top