Hva er dagen som starter karneval

Hva er dagen som Carnival begynner?

Carnival er en av de mest populære festene i Brasil og er kjent for sine animerte festligheter, Samba School -parader, gateblokker og mye musikk og dans. Men vet du hvilken dag karneval starter?

Carnival har ingen fast dato, da det er basert på påskeens religiøse kalender. Det skjer alltid 40 dager før påskedag, som igjen bestemmes av den første fullmånen etter høstjevndøgn på den sørlige halvkule.

Derfor kan karneval oppstå mellom 3. februar og 9. mars, avhengig av året. Generelt starter det på fredag ​​og avsluttes på tirsdag, kjent som “Fat tirsdag” eller “Carnival tirsdag”.

Under karnevalet er flere brasilianske byer fylt med avslørere og turister som kommer for å glede seg over festen. Samba -skoleparader i Rio de Janeiro og São Paulo er et av høydepunktene i festligheten, og det samme er gateblokker i byer som Salvador, Recife og Olinda.

I tillegg er Carnival også kjent for sine tradisjoner, for eksempel bruk av fargerike fantasier, masker og rekvisitter, samt Marchinhas og Sambas-Plot som pakker REVELERS.

Så hvis du planlegger å delta i karnevalet, må du være klar over kalenderen og nyt denne festen full av glede og moro!

Scroll to Top