som er postnummeret

Hva er postnummeret?

Har du noen gang lurt på hva er postnummeret til en gitt adresse? Postnummeret, eller postadressekoden, er en numerisk kode som brukes av postkontoret for å lette identifisering og levering av korrespondanse og ordrer.

Hvordan finne postnummeret?

Det er flere måter å finne postnummeret til en adresse. En av de enkleste måtene er å bruke nettstedet Post Office, der du kan søke på å informere navnet på gaten, nummer, nabolag og by.

Det er også mulig å finne postnummeret gjennom mobile applikasjoner, som bruker geolokalisering for å identifisere adressen og gi tilsvarende postnummer.

Hvorfor er postnummeret viktig?

postnummeret er viktig fordi det letter identifisering og levering av korrespondanse og ordrer. I tillegg brukes det også i forskjellige tjenester, for eksempel registrering på nettsteder, online kjøp og til og med for plassering av kommersielle virksomheter.

nysgjerrighet:

Visste du at postnummeret ble opprettet i Brasil i 1971? Før det ble levering av korrespondanse gjort gjennom adressering av koder som varierte i henhold til hver by.

  1. postnummeret består av 8 sifre, de to første som refererer til staten, de følgende tre til byen og de tre siste til nabolaget eller regionen.
  2. Det er også spesielle CEP -er, brukt til spesifikke tilfeller, for eksempel postkort, store selskaper og offentlige etater.
  3. Det er alltid viktig å informere postnummeret riktig, da et feil tall kan føre til forsinkelser i levering av korrespondanse og ordrer.
  4. tilstand
    by
    nabolag
    postnummer
    Sao Paulo Sao Paulo senter 01000-000 Rio de Janeiro Rio de Janeiro copacabana 22000-000 Minas Gerais Belo Horizonte savassi 30130-000

    lære mer om postkontoret