Hva er verdien av familien

Hva er verdien av Bolsa Familia?

Bolsa Familia er et brasiliansk føderal regjeringens inntektsoverføringsprogram som tar sikte på å bekjempe fattigdom og sosial ulikhet. Han drar nytte av utsatte familier, og sikrer en minimum månedlig inntekt.

Hvordan fungerer Bolsa Familia?

Bolsa Familia jobber gjennom Single Registry for Social Programs (Cadúnico), som er en oversikt over familier med lav inntekt i landet. For å delta i programmet er det nødvendig å bli registrert i Cadúnico og oppfylle valgbarhetskriteriene som er opprettet av regjeringen.

Verdien av Bolsa Familia varierer i henhold til familiesammensetning, inntekt per innbygger og sårbarhetssituasjonen. Familier kan motta grunnleggende, varierende eller overvinne ekstreme fattigdomsfordeler.

Grunnleggende fordeler

De grunnleggende fordelene med Bolsa Familia er beregnet på familier i ekstrem fattigdom, med inntekt per innbygger på opptil R $ 89,00 per måned. Verdien av den grunnleggende fordelen er $ 89,00 per måned.

Variable fordeler

De variable fordelene med Bolsa Familia er beregnet på familier som har gravide, ernæring (ammende mødre), barn og unge fra 0 til 17 år. Verdien av den variable fordelen er R $ 41,00 per person, og kan akkumulere opptil 5 fordeler per familie, til sammen R $ 205,00.

fordelene ved å overvinne ekstrem fattigdom

Fordelene ved å overvinne ekstrem fattigdom er beregnet på familier som lever i ekstrem fattigdom, med inntekt per innbygger på opptil R $ 89,00 per måned. Verdien av fordelen med å overvinne ekstrem fattigdom beregnes individuelt, i henhold til familieinntekt og antall medlemmer.

  1. Hvordan registrere seg hos Bolsa Familia?
  2. Hvilke dokumenter kreves for å registrere seg hos Bolsa Familia?
  3. Hvordan konsultere Bolsa Familia -balansen?
  4. Hva er betingelsene til Bolsa Familia?
  5. Dette er noen av de ofte stilte spørsmålene om Bolsa Familia. For mer informasjon om programmet, kan du konsultere regjeringens offisielle nettsted eller kontakte Bolsa Familia Call Center.

    Bolsa Familia er et viktig initiativ fra den brasilianske regjeringen for å fremme sosial inkludering og redusere ulikhet i landet. Han har hjulpet millioner av familier med å overvinne fattigdom og ha et mer verdig liv.

    Det er viktig at programmet er ledsaget av offentlig politikk som tar sikte på å generere sysselsetting og inntekt, slik at familiene kan få sin økonomiske uavhengighet og komme ut av sårbarhetens tilstand.

    Bolsa Familia er bare en av regjeringens handlinger for å bekjempe fattigdom og sosial ulikhet. Det er viktig at samfunnet som helhet engasjerer seg i denne kampen, søker løsninger og støtter initiativer som fremmer inkludering og bærekraftig utvikling.

Scroll to Top