Hva er verdien av Mega Da Virada -billetten

Hva er verdien av Mega Da Virada -billetten?

Mega Da Virada er en av årets mest etterlengtede trekninger, ettersom den tilbyr millionærpriser til spillere. Men vet du hva som er verdien av Mega Da Virada -billetten? La oss finne ut av det!

Hva er Mega da Virada?

Mega da Virada er en spesiell trekning av Caixa Econômica Federal Lottery, som ble holdt årlig 31. desember. I motsetning til andre Mega-Sena-konkurranser, akkumuleres ikke Mega Da Virada. Dette betyr at prisen blir betalt i sin helhet for de som treffer de seks dusin trukket.

Hva er verdien av Mega Da Virada -billetten?

Verdien av Turn Mega -billetten er fast og varierer ikke i henhold til antallet spill. For øyeblikket er billettprisen $ 4,50. Denne verdien er den samme for alle lotterier i landet og også for spill gjort over Internett, på Caixas offisielle nettsted.

Hvordan spiller jeg på Mega Da Virada?

For å spille på Mega Da Virada, må du velge mellom 6 til 15 tall, fra de 60 som er tilgjengelige på rattet. Jo flere tall du velger, jo større er verdien av innsatsen og også sjansene for å vinne. I tillegg er det mulig å øke sjansene for å delta ved å delta i boloner, som er kollektive spill.

Etter å ha valgt tallene, bare gå til et lotteri eller få tilgang til Caixa -nettstedet for å registrere innsatsen. Det er viktig å huske at spillene for megaen i svingen er uavhengige av de vanlige spillene til mega-senaen. Derfor er det nødvendig å gjøre en spesifikk innsats for å konkurrere om den spesielle prisen.

Når trekker neste Mega da Virada?

Mega Da Virada -trekningen skjer alltid 31. desember. Derfor vil neste trekning være 31. desember neste år. Følg med for spillfrister, som vanligvis ender noen timer før trekningen.

Nå som du kjenner verdien av Mega Da Virada -billetten, hva med å gjøre innsatsen og konkurrere om denne millionærprisen? Lykke til!

Scroll to Top