Hva var poengsummen til Flamengo og Korinterne

Flamengo X Corinthians: Poengsummen til spillet

I den siste konfrontasjonen mellom Flamengo og Korinter, gyldig for det brasilianske mesterskapet, var sluttresultatet 2-1 for Flamengo.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på Maracanã Stadium 18. juli 2021. Det var en vidt spilt kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge lag.

Mål for kampen

Flamengo åpnet scoringen 15 minutter ut i første omgang, med et vakkert mål fra Bruno Henrique. Korinter trakk 30 minutter med et mål fra Joe. Flamengos vinnermål kom 10 minutter ut i andre omgang, scoret av Gabigol.

spillpåvirkning

Resultatet av spillet genererte mye diskusjon blant fans og også i Sports Press. Flamengo fikk en viktig seier hjemme, mens Korinter beklaget nederlaget.