Hva er verdien av den første delen av det tiende

Hva er verdien av den første delen av den tiende?

Den tiende er en fordel garantert ved lov til brasilianske arbeidere. Den består av å betale en lønnsbonus som tilsvarer en månedslønn, som kan deles inn i opptil to avdrag.

Den første delen av tiende, også kjent som Advance, betales vanligvis i november. Verdien av denne avdraget tilsvarer 50% av arbeidernes lønn, diskonterte sosiale avgifter og skatter.

Det er viktig å merke seg at verdien av den første delen av den tiende kan variere i henhold til arbeidernes lønn. Jo høyere lønn, jo høyere er verdien av forskuddet.

For å beregne verdien av den første avdraget av tiende, er det nødvendig å dele lønnen med 2 og rabattere sosiale kostnader og skatter. Resultatet vil være beløpet som skal betales til arbeideren.

Det er viktig at arbeidsgivere er klar over tidsfrister og juridiske forpliktelser til å betale den tiende. Unnlatelse av å overholde disse forpliktelsene kan føre til bøter og straffer.

Derfor, hvis du er arbeidstaker og venter på den tiende betalingen, må du være klar over verdien av den første avdraget og tidsfrister som er satt av selskapet. Hvis det er et problem eller ikke -samsvar med loven, kan du søke en union eller et organ som er ansvarlig for å håndheve dine rettigheter.

Scroll to Top