Hva er verdien av den betalte markedsmaskinen

Hva er verdien av den betalte markedsmaskinen?

Hvis du tenker å få en kortmaskin til virksomheten din, har du absolutt hørt om den betalte markedsmaskinen. Dette selskapet, som er en del av Mercado Livre Group, tilbyr en rekke rimelige maskinalternativer og eksklusive fordeler.

Kjenn alternativene for maskiner i det betalte markedet

Det betalte markedet tilbyr forskjellige modeller av maskiner for å imøtekomme behovene til hver type virksomhet. Sjekk ut de tilgjengelige alternativene nedenfor:

  1. Point Mini: Dette er den mest grunnleggende maskinen på det betalte markedet, ideelt for de som begynner å godta kortbetalinger. Den har tilkobling via Bluetooth og er kompatibel med smarttelefoner og nettbrett.
  2. Point Mini Chip: Denne maskinen har en mobil chip -tilkobling, slik at du kan bruke den hvor som helst, selv uten internettilgang.
  3. Point Pro: Dette er en mer komplett maskin med berøringsskjermskjerm og Wi-Fi og mobil chip-tilkobling. I tillegg har det et langvarig batteri, ideelt for de som trenger å bruke maskinen i en langvarig periode.
  4. Point Smart: Dette er den mest avanserte maskinen på det betalte markedet, med berøringsskjerm, Wi-Fi-tilkobling og mobilbrikke, pluss et langsiktig batteri. Den har også muligheten til å skrive ut bevis.
  5. Betalte markedsmaskinverdier

    Verdiene til betalte markedsmaskiner kan variere i henhold til gjeldende kampanjer og betalingsbetingelser. Det er viktig å merke seg at i tillegg til maskinens verdi, er det også nødvendig å vurdere gebyrene som er belastet for hver utført transaksjon.

    modell
    verdi
    punkt mini r $ 118,80 Point Mini Chip r $ 238,80 Point Pro r $ 478,80 punkt smart r $ 718,80

    Husk at disse verdiene kan endre seg, så det er viktig å konsultere det offisielle nettstedet til det betalte markedet for å få mest mulig informasjon.

    klikk her For å få tilgang til nettstedet for betalt marked og få mer informasjon om tilgjengelige maskiner.

    Kilde: Betalt marked

    Vi håper denne artikkelen har avklart tvil om verdien av betalte markedsmaskiner. Hvis du fremdeles har spørsmål, la være i kommentarfeltet nedenfor!

Scroll to Top