Hva er verdien av lotomanien

Hva er verdien av lotomanien?

Lotomania er en av lotterimodalitetene som tilbys av Caixa Econômica Federal i Brasil. Det er kjent for sine sjanser for gevinst, ettersom spilleren kan markere 50 tall på de 100 som er tilgjengelige på rattet. Men hva er verdien å satse på lotomania?

Verdien av innsatsen på Lotomania er fast og koster for tiden $ 2,50 per kamp. I dette beløpet markerer spilleren 50 tall og konkurrerer om hovedprisen, som betales for de som treffer alle 20 tall trukket.

I tillegg til hovedprisen, tilbyr Lotomania også priser for de som treffer 19, 18, 17, 16, 15 eller ingen nummer. Verdiene for disse prisene varierer i henhold til samlingen av konkurransen og antall vinnere i hvert prisområde.

Det er viktig å merke seg at verdien av innsatsen på Lotomania kan endres av Caixa Econômica Federal når som helst, så det er alltid godt å sjekke den oppdaterte informasjonen på det offisielle nettstedet til lotteriet eller et lotteri. < /P>

For å øke sjansene for å vinne Lotomania, velger mange spillere å lage spill med mer enn 50 tall, noe som øker verdien av innsatsen. Det er mulig å merke opptil 50 tall på rattet, men det er også lov å gjøre spill med 51, 52, 53 og så videre, opp til grensen på 100 tall.

Det er viktig å huske at ved å øke mengden av antall som er merket, øker verdien av innsatsen også proporsjonalt. For eksempel vil et spill med 60 tall koste $ 150,00, ettersom hvert ekstra nummer legger til $ 3,00 til verdien av innsatsen.

Derfor kan verdien av lotomanien variere avhengig av antall tall som er merket på rattet. Det er viktig å analysere sjansene for gevinst og verdien av innsatsen før du tar ditt valg.

Scroll to Top