Hva er temaet for essayet til Enem 2021

Oppdag temaet for NEM 2021 Newsroom og gjør deg klar til å rocke!

enem 2021: Temaet for nyhetsrommet

Introduksjon

National High School Exam (ENEM) er en av de viktigste testene for brasilianske studenter som ønsker å gå inn i høyere utdanning. I tillegg til flervalgsspørsmål, er skriving en grunnleggende del av eksamen, ettersom den evaluerer kandidatenes skriftlige kapasitet og argument.

Hva er enem?

Enem er en test som holdes årlig av National Institute for Educational Studies and Research Anísio Teixeira (INEP). Eksamen tar sikte på å evaluere studentenes resultater på slutten av videregående skole og fungerer også som et utvalgskriterium for forskjellige institusjoner for høyere utdanning i landet.

Temaet for skrivingen av Enem 2021

Temaet for Enem 2021 Newsroom er et av de mest etterlengtede fagene av kandidatene. Valget av temaet er alltid et mysterium frem til testens dag, noe som genererer forventning og angst blant deltakerne.

Hvordan oppdage temaet for enem 2021 skriving?

Dessverre er det ikke mulig å vite på forhånd hva som vil være temaet for skrivingen av Enem 2021. Iep holder temaet konfidensielt frem til testens tid, for å sikre like forhold mellom alle kandidater.

Det er imidlertid mulig å forberede seg på skriving av Enem som studerer temaer som er tilbakevendende i tidligere utgaver. Emner som miljø, sosial ulikhet, utdanning, teknologi og helse blir ofte adressert i testene.

Hvordan forbereder jeg deg på skriving av Enem?

For å forberede seg på skriving av Enem, er det viktig å øve på skriving og argument. I tillegg er det viktig å være oppdatert om hovedbegivenhetene i Brasil og verden, ettersom temaet for essayet ofte er relatert til sosiale, politiske og miljømessige spørsmål.

Et annet viktig tips er å lese og analysere nyhetsrom fra tidligere utgaver av Enem som har oppnådd maksimal karakter. Dette hjelper til med å forstå hva som er evalueringskriteriene som brukes av meglere og identifisere styrkene til disse essayene.

konklusjon

Enems forfatterskap er et avgjørende skritt for studenter som ønsker å gå inn i høyere utdanning. Derfor er det viktig å forberede seg på forhånd og være klar over hovedtemaene som kan tas opp i testen.

Selv om det ikke er mulig å vite på forhånd hva som vil være temaet for essayet i Enem 2021, er det mulig å forberede studier av tilbakevendende temaer og praktisere skriving og argument. Med dedikasjon og studier er det mulig å tjene en god merknad i nyhetsrommet og øke sjansene for å bli medlem av University of Dreams.

Scroll to Top