Hva er telefonen for å snakke med Vivo ledsager

Hvordan kontakte Vivo

Hvis du trenger å snakke med en Vivo -ledsager, enten for å løse et problem eller få informasjon om tjenestene som tilbys, er det forskjellige måter å kontakte selskapet på. I denne artikkelen vil vi vise deg noen alternativer slik at du kan velge det mest praktiske for deg.

Alternativ 1: Telefon

En av de mest tradisjonelle måtene å kontakte Vivo på er gjennom telefonen. For å snakke med en ledsager, kan du ringe Vivos kundeservicenummer: 0800 774 1515 . Dette nummeret er tilgjengelig 24 timer i døgnet hver dag i uken.

Alternativ 2: Online chat

Et annet alternativ er å bruke nettchatten som er tilgjengelig av Vivo på den offisielle nettstedet. For å få tilgang til chatten, bare skriv inn Vivo -nettstedet og se etter chatikonet nederst til høyre på siden. Når du klikker på ikonet, blir du rettet mot et chat -vindu der du kan snakke med en sanntids ledsager.

Alternativ 3: Sosiale nettverk

Vivo er også til stede på sosiale nettverk, for eksempel Facebook, Twitter og Instagram. Du kan kontakte selskapet gjennom disse plattformene, sende direkte meldinger eller kommentere publikasjonene dine. Generelt er Vivos serviceteam ganske aktivt på sosiale nettverk og svarer vanligvis raskt.

Alternativ 4: Fysiske butikker

Hvis du foretrekker Face -TO -Face -tjeneste, kan du gå til en av Vivos fysiske butikker. Selskapet har flere enheter spredt over hele landet. For å finne butikken nærmest deg, besøk Vivo -nettstedet og bruk butikksøkverktøyet.

Alternativ 5: Ombudsmann

Hvis du allerede har kontaktet Vivo og ikke har vært fornøyd med mottatt tjeneste, kan du bruke selskapets ombudsmann. Ombudsmannen er en kommunikasjonskanal designet for å motta klager, forslag og komplimenter fra kunder. For å kontakte Vivo -ombudsmannen, kan du ringe 0800 775 1212 .

Kort sagt, det er flere måter å kontakte Vivo og snakke med en ledsager. Du kan ringe kundeservicetelefonen, bruke chat online, kontakte oss gjennom sosiale nettverk, besøke en fysisk butikk eller feriested til ombudsmannen. Velg alternativet som passer best for dine behov og løser dine problemer eller få ønsket informasjon.

Scroll to Top