Hva er størrelsen på håndbagasjen Latam

Hvor stor er Latams håndbagasje?

Hvis du planlegger å reise med LATAM, er det viktig å være klar over flyselskapets regler og begrensninger for håndbagasje. Tross alt er det ingen som vil ha ubehagelige overraskelser på boardingtidspunktet, ikke sant?

Latam hånd bagasje regler

Latam lar passasjerer ta en veske om bord, samt en personlig gjenstand. Hånd bagasje må oppfylle visse dimensjoner og vekt som skal aksepteres om bord.

håndbagasjestørrelse

Latam fastslår at håndbagasje ikke kan overstige følgende dimensjoner: 55 cm høy, 35 cm bred og 25 cm dyp. Disse tiltakene inkluderer håndtak, lommer og hjul.

håndbagasje

Maksimal tillatt vekt for Latam -håndbagasje varierer i henhold til reiseklassen:

  • Økonomiklasse: 10 kg
  • Premium Economy Class: 16 kg
  • Business Class: 16 kg

Det er viktig å merke seg at disse reglene kan variere i henhold til destinasjonen og den ervervede tollen. Derfor anbefales det alltid å sjekke den oppdaterte informasjonen på LATAM -nettstedet eller kontakte flyselskapet før turen.

Hva skjer hvis håndbagasjen overstiger de tillatte dimensjonene eller vekten?

Hvis håndbagasjen din overstiger dimensjonene eller vekten som er tillatt av LATAM, vil det være nødvendig å sende den i flybelastningsrommet. I dette tilfellet kan ytterligere gebyrer gjelde, avhengig av flyselskapet.

I tillegg er det viktig å huske at skarpe, brennbare, eksplosive eller sikkerhetsrisikoobjekter ikke er tillatt i håndbagasje, i henhold til LATAM -forskrifter og flyplassmyndigheter.

konklusjon

Når du reiser med LATAM, er det viktig å vite og følge håndbagasjereglene som er opprettet av selskapet. Dette vil sikre en rolig tur og unngå problemer ved ombordstigning. Husk å sjekke den oppdaterte informasjonen på LATAM -nettstedet eller kontakte flyselskapet for å avklare spørsmål.

Scroll to Top