Hva er resultatet av Grêmio og Bahia -spillet

Resultat av spillet mellom Grêmio og Bahia

I den siste konfrontasjonen mellom Grêmio og Bahia, gyldig for det brasilianske mesterskapet, var resultatet en 1-1-uavgjort.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på Arena do Grêmio Stadium i Porto Alegre 10. oktober 2021. Kampen ble spilt mye, med begge lag som søkte seier.

mål

Grêmio åpnet scoringen 25 minutter ut i første omgang, med et mål av spissen Pedro Rocha. Bahia fikk trekningen 35 minutter ut i andre omgang, med et straffemål konvertert av midtbanespiller Rodriguinho.

spillanalyse

Grêmio hadde mer besittelse og skapte flere målmuligheter, men kunne ikke konvertere til en seier. Bahia viste på sin side en god reaksjonskraft ved å søke uavgjort i andre omgang.

Neste spill

Grêmio vil møte Flamengo i neste runde, mens Bahia skal spille mot Santos. Begge lag vil søke seier for å forbedre sin posisjon i det brasilianske mesterskapsbordet.

Meninger om fans

Grêmio -fans var frustrerte over trekningen, de forventet en seier på hjemmet. Noen kritiserte lagets prestasjoner, spesielt i avslutningen av skuespillene.

Fansen av Bahia feiret resultatet, med tanke på at de møtte en vanskelig motstander hjemmefra. De berømmet lagets klør i å søke trekningen.

Relaterte nyheter

nysgjerrigheter

Visste du at dette var det første trekningen mellom Grêmio og Bahia i det brasilianske mesterskapet siden 2015? I løpet av de seks siste kampene hadde hvert lag vunnet tre ganger.

Scroll to Top